Spread the love

Στο “Βικελίδης” ο  Αρης κοντράρεται με τη Λαμία στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου και της φάσης των “8”.

Προβληματική  η ομάδα του Μάντζιου που στα τελευταία δύο ματς που έχει παίξει  είναι κάκιστη. Πρώτα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο(2-0) και εν συνεχεάι με τον Απόλλων στο “Καμάρας”. Δίχως ένταση και γκολ η ομάδα του Μάντζιου αποτέλεσμα ήταν ο Πρόεδρος Θοδωρής Καρυπίδης να κάει διπλές ομιλίες στους παίκτες μια  στα αποδυτήρια του γηπέδου του Απόλλων και μία την Τρίτη .    Ο Μάντζιος άφησε εκτός τον Γκάνεα που οδεύει για την Πολωνική Πίαστ ,ενώ οι Ιτούρμπε και  Μάνος  ξεπέρασαν τα προβλήματα τους αλλά δύσκολα θα ξεκινήσουν. Εκτός και ο Καμαρά που είναι με την Εθνική Μαυριτανίας στο Κόπα Αφρικα.

Η Λαμία νίκησε το εξάποντο παιχνίδι με τον Ιωνικό  με 2-1  και έσπασε και το κακό σερί 7 αγώνων χωρίς νίκη και τώρα με καλό μομέντουμ “χτυπάει” και την υπέρβαση  για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πράγμα όχι εύκολο. Εκτός έδρας, σστο Πρωτάθλημα, πάντως, δείχνει χαρακτήρα(2-2-4). Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκέντογλου, Μανούσος (όπως και ο Γκαραβέλης) και στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι εξής: Πενταράκης, Τρούμπουλος, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Αραμπούλι, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Μανουσάκης.

Προϊστορία: 2-2-0 ,πέρσι 3-1, ενώ στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος ο Αρης νίκησε στη Λαμία με 0-1.

Εκτίμηση: Σίγουρα τα λόγια του Καρυπίδη έχουν τσιτώσει τιυς παίκτες του Αρη ,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεκλειδώσει και την μέτρια επίθεση που έχουν οι Θεσσαλονικείς. Ο Γρηγορίου ,που έχει τη λογική Μάντζιου στην άμυνα, θα οδηγήσει το ματς σε χαλαρό ρυθμό,άρα επιλέγω το Under.

        ΠΡΟΤΑΣΗ:Under

(Visited 365 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x