ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ισπανίας: Έλτσε- Ρεάλ

Κύπελλο Ισπανίας: Έλτσε- Ρεάλ
Spread the love

H Έλτσε έχει φτάσει στους “16” του θεσμού για πρώτη φορά από το 2015 έχοντας κερδίσει τρία διαδοχικά παιχνίδια στην διοργάνωση με την Αλμερία να είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος από αυτές που βρήκε στον δρόμο της μέχρι τώρα.

Καλά τα πάει αισίως και στο πρωτάθλημα όπου αριθμεί back to back νίκες απέναντι στην Εσπανιόλ και την Βιγιαρεάλ.

Με αυτές τις νίκες οι γηπεδούχοι έχουν “χτίσει” μια διαφορά + 5 από την επικίνδυνη ζώνη και έτσι θα έχουν την ευκαιρία να “χτυπήσουν” περισσότερο συγκεντρωμένοι το αποψινό ματς για να διεκδικήσουν με όσες πιθανότητες τους αναλογούν την πρόκριση.

Η Ρεάλ πρόσθεσε ακόμη ένα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή της κατακτώντας την περασμένη εβδομάδα στην Σαουδική Αραβία το Ισπανικό Σούπερ Καπ με μια εύκολη νίκη με 2-0 επί της Μπιλμπάο στον τελικό και έχοντας αφήσει νωρίτερα εκτός στα ημιτελικά την Μπαρτσελόνα ( 3-2) πιο δύσκολα στην παράταση.

Είναι την ίδια ώρα στο συν 5 από την 2η Σεβίλλη στην κορυφή της La Liga ενώ τον άλλο μήνα την περιμένει η “μονομαχία” με την Παρί στα νοκ άουτ του Champions League.

Δεν είναι το φόρτε τους η συγκεκριμένη διοργάνωση αφού έχουν 19 κατακτήσεις και μάλιστα η πιο πρόσφατη ήταν το 2014 και μπορεί ο Αντσελότι να λέει πως θέλει η ομάδα του στην τρέχουσα σαιζόν να κατακτήσει τα πάντα αλλά ξέρει καλά πως λόγω συνθηκών πρέπει να τους ταξινομήσει τους στόχους .

Εκτός οι: Μαριάνο, Ασένσιο, Μπέιλ ενώ οι: Λούνιν, Μαρσέλο, Βαλβέρδε , Γιόβιτς και ο Αζάρ αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Προϊστορία: Τα δυο πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια τα έχει κερδίσει η Ρεάλ με το ίδιο σκορ 2-1.

* Δεν αμφιβάλλω πως μπορεί να επαληθευτεί και απόψε το ίδιο σκηνικό. Έτσι η πρόταση μου εδώ θα είναι σε combo το 2ιπλό με τα πάνω από δυο τέρματα με απόδοση 2.00.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5

(Visited 338 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x