ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Copa Italia: Ρομα-Λέτσε

Copa Italia: Ρομα-Λέτσε
Spread the love

Στο Ολύμπικο η Ρόμα φιλοξενει τη Λέτσε.

Οι γηπεδούχοι, του Ζοσέ Μουρίνιο, μετά απο τρία ματς χωρίς νίκη ,με μία ισοπαλία κόντρα στην Σαμπντόρια(1-1) και τις ήττες απο Μίλαν, εκτός έδρας , και Γιουβέντους εντός και με τρελή ανατροπή(3-4) ,πρόσεξε την άμυνα της και επέστρεψε στις νίκες στο φτωχό ,πλήν τρίποντο 1-0 επί της Κάλιαρι. Μάλιστα το γκολ πέτυχε ο νεαποκτηθείς απο την Πόρτο και πρώην του ΠΑΟΚ ,Σέρχιο Ολιβέιρα, με πέναλτι.

Ο Πορτογάλος θα κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφήνοντας εκτός ,τουλάχιστον αρχικά ,Ειμπραχαμ και Μκταριάν, ενώ σίγουρα εκτός είναι οι Σμόλινγκ,Σπινατσόλα, Μαντσίνι, όπως και οι έχοντας υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες στο Κόπα Αφρικα, Νταρμποε και Ντιαβαρά.

Η Λέτσε, της Serie b που απέκλεισε τη Σπέτσια στον προηγούμενο γύρο( 0-2 εκτός), έχει 11-7–1 στα τελευταία παιχνίδια με πιο πρόσφατη την ήττα απο την Πίζα με 1-0, εκτός έδρας. Έχει χάσει μόλις δύο απο τα 11 παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις μακριά απο την έδρα της (5-4-2). Πορεία ανόδου για τους κοκκινοκίτρινους που είναι στο -4 από την πρωτοπόρο Πίζα . Ο έμπειρος φορ Κόντα με 8 γκολ και ο φορ Γκάμπρειλε με 9 είναι σε καταπληκτική κατάσταση για τη Λέτσε που θα παίξει με βασικούς για να κάνει τη ζημιά στη Ρόμα.

Προϊστορία: Δεν έχουν ξαναπαίξει στο Κύπελλο ,ενώ η Ρόμα έχει 5 σερί νίκες, πιο πρόσφατη ισοπαλία το 2004 (2-2).

Εκτίμηση: Με 1.32 δεν ασχολούμαι οπότε θα πάω με γκολ-γκολ και over

ΠΡΟΤΑΣΗ :ΓΚΟΛ -ΓΚΟΛ /Over (2.12)

(Visited 317 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x