ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Super League: ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Super League: ΟΦΗ-Παναιτωλικός
Spread the love

Στο “Γεντί Κουλέ” ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στην αναμέτρηση που ανοίγει την 19η αγωνιστικη της Σούπερλιγκ.

Οι Κρητικοί έχουν μόλις δύο νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχουν δώσει και μάλιστα αυτές είναι εκτός απέναντι σε ΑΕΚ και Απόλλων Σμύρνης. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι που έπαιξαν κόντραραν στα ίσια τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μέχρι που ο Φωτιάς και το βαρ ακύρωσαν το γκολ του Τσιλιανίδη για να καταλογίσουν πέναλτι στον “Δικέφαλο” στην προηγούμενη φάση. Το 1-0 άλλαξε τα δεδομένα και κάπως έτσι ήρθε ή ήττα με 3-0. Αγωνιστικά, εκτός είναι οι Πασαλίδης-Γκαγιέγκος-Γιαννούλης ως νεότερες απουσίες ,σημαντική η επιστροφή του Λάμπρου που δεν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ μιας και είναι δανεικός από τους Θεσσαλονικείς.

Ο Παναιτωλικός, είχε μία φοβερή εβδομάδα .Νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ (1-2) και νίκη επί του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο που ήταν και η πρώτη στην ιστορία του κόντρα στους Πειραιώτες.  3-1-2 στα τελευταία έξι ματς το ρεκορ των Αγρινιωτών  που κάνουν πολύ καλή πορεία .Ο κίπερ Μελίσσας και ο αμυντικός Βργκότς επιστρέφουν για ην ομάδα που εκτός έδρας έχει 2-0-5 στα τελευταία επτά .

Προιστορία:  5-2-0 με δύο σερί ισοπαλίες(1-1 και 2-2) στην Κρήτη.

Εκτίμηση: Ο ΟΦΗ, του 2-5-2 εντός δεν πείθει και ο Παναιτωλικός  είναι επικίνδυνος εκτός έδρας, Το γκολ -γκολ μοιάζει δυνατή επιλογή αλλά και η κόντρα του άσου. Γκολ γκολ /Χ2

(Visited 471 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x