ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Mε ένα δυνατό σημείο και ένα ειδικό θα πορευτούμε στη Λιγκ 1

170 Γουίκομπ-Ντονς

Mετά από τρείς νίκες και μία ισοπαλία η Γουίκομπ έχασε από την Μόρκαμπ, εκτός έδρας, με 3-2. Προηγήθηκε δύο φορές αλλά πλήρωσε τα αμυντικά κενα. Εντός έδρας έχει 9-2-2 και είναι στην 4η θέση αλλά και στο -2 απο την πρώτη θέση.

Οι Ντόνς, ελιναι σε εξαιρετικό φεγγάρι. “Ισοφάρισαν” την ήττα εντός απο τη Ντονκάστερ με σούπερ διπλό στην Μπέρτον και στο 5ο Under τους στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχουν δώσει. Με 49 βαθμούς και 7-4-3, εκτός έδρας είναι μέσα στον στόχο των πλέι οφ.

Προϊστορία: Πρόπερσι, η Γουίκομπ νίκησε με 3-2.

Εκτίμηση: Είναι ένα ματς που και οι δύο θέλουν τη νίκη. Σε αυτή τη φάση πιο αποτελεσματική και κυνική είναι η γηπεδούχος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

175 Ντονκάστερ-Πλίμουθ

Τελευταία και καταιδρωμένη είναι η Ντονκάστερ που όμως την έκανε τη ζημιά στους Ντόνς(0-1). Πρώτη νίκη μετά απο μεγάλο σερί ηττών που δείχνει ότι υπάρχει παλμός. Εκανε μεταγραφές για να δυναμώσει αλλά το θέμα είναι αν προλαβαίνει όντας στο -9 απο τη σωτηρία. Εντός έχει 4 – 3 -6.

Η Πλιμουθ, είναι οριακά εκτός των πλέι οφ. Μετά απο δύο ήττες πήρε βαθμό απο τη Φλίτγουντ, εκτός(3-3). Πολλά τα θέματα με την άμυνα της (εννιά γκολ παθητικό στα τελευταία τρία ματς) ,το παρήγορο είναι ότι σκοράρει(έξι στο ίδιο διάστημα.) Εκτός έδρας έχει 5-5-4.

Προϊστορία: 2-1-1, πέρσι 2-1.

Εκτίμηση: Πονηρό ματς. Η Ντονκάστερ σε κάθε ματς παίζει τη ζωή της ,ενώ η Πλιμουθ έχει θέματα στην άμυνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

(Visited 724 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x