ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Καναδάς – Η.Π.Α

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Καναδάς – Η.Π.Α
Spread the love

Ο Καναδάς βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και μετα από τις νίκες με 2-1 επί του Μεξικού αλλά και αυτής την Παρασκευή το βράδυ εκτός έδρας επί της Ονδούρας με 0-2.

Πίσω από τον Καναδά είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, που θέλουν να επιστρέψουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά την απουσία του 2018 και πλησίασαν στο στόχο τους μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ελ Σαλβαδόρ.

Τα 8 από τα 11 τελευταία ματς του Καναδά έχουν σύνολο τερμάτων 2-3, ενώ ο Κολομβιανός προπονητής χΧερνάν Γκόμεζ θα στερηθεί τον τραυματία μέσο Γουόδερσπουν και του επιθετικού της Μπάγερν, Ντέιβις .

Από την άλλη η ομάδα των ΗΠΑ μετά την νίκη επι του Ελ Σαλαβαδόρ έχουν μόλις ένα βαθμό λιγότερο από τον Καναδα (19) και με 18 βαθμούς είναι μπροστά μόλις ένα βαθμό από το Μεξικό (17)

Ο τεχνικός Μπελχόρτερ έχει στηριχθεί στις κλήσεις που έκανε από την Ευρώπη αφού από εκεί προέρχονται οι 15 από τους 28 ποδοσφαιριστές που κάλεσε. Δεν έχει ηττηθεί σε πέντε σερί ματς ενώ έχει κάνει μόλις τρία under σε 14 ματς Είναι ένα ματς που θα κρίνει κατά πολύ την πρωτιά του ομίλου αλλά πολύ πιθανό να μην κρίνει την πρόκριση Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Καναδάς έχει να προκριθεί σε τελικά Μουντιάλ από το μακρινό 1986 τότε που είχε στις τάξεις του τον παίκτη του Ολυμπιακού Βράμπλιτς και είχε κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με Ουγγαρία – Σοβιετική Ένωση και Γαλλία – και φυσικά αποκλείστηκε από την φάση των ομίλων

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΓΚΟΛ – ΓΚΟΛ

(Visited 218 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x