ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Τα φαβορί είναι οι γηπεδούχοι στις επιλογές  μας για τη Λιγκ 1, με πιο ισχυρό τον άσο της Μπόλτον που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Γουίγκαν -Οξφορντ

Μετά από τέσσερις σερί νίκες η Γουίγκαν δεν πήρε τίποτα απο το ματς με την Τσέλτεναμ ,πέρα απο το 0-0 και τον έναβαθμό που την έριξε στη δεύτερη θέση με τη Ρόδεραμ να την ξεπερνάει.  Εκτός έδρας έχει 10-2-1 και εντός  7-2-3 και προσπαθεί  να προσαρμόσει το παιχνίδι πάνω στον αντίπαλο για να βγάλει τον καλύτερο της εαυτό.  Πρόβλημα η συμμετοχή του Κιν με 14 γκολ  καθώς τραυματίστηκε στον προσαγωγό.

Η Οξφορντ, έκανε δύο δυνατά over με το 3-2 κόντρα στη Γουένστει, αλλά κυρίως απέναντι στην Τζίλιγχαμ(7-2 εκτός έδρας)  με την ομάδα να κερδίζει τέσσερα πέναλτι που είναι ρεκορ  στο σκοράρισμα απο ίδιο παίκτη (τον μέσο Μπράναγκαν). Πρώτη νίκη μετά  από μία ισοπαλία και δύο ήττες ,ωστόσο είναι στην πρώτη εξάδα και θέλει να παραμείνει εκεί. Μετρά 5-3-5 μακριά απο την  έδρα της.

Προϊστορία: 1-0-1, περσι 1-2.

Εκτίμηση: Ομάδες που το έχουν το over  και αυτό είναι που θα επιλέξω.

    ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver

Ντονκάστερ-Ρόδεραμ

Μετά το διπλό κόντρα στους Ντονς, η Ντονκάστερ επέστρεψε στις ήττες με το 1-3 απέναντι στην Πλιμουθ . Ενώ προηγήθηκε δεν το κράτησε και όταν πήρε την κάτω βόλτα δέχτηκε τρία γκολ. Εκεί που άρχισε να ελπίζει εκεί την πάτησε και παραμένει τελευταία  στη βαθμολογία  . Εντός έχει 4-3-7.

Η Ρόδεραμ,χωρίς να εντυπωσιάζει,  παίρνει νίκες και προχωράει  όντας  στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αν και ομάδα με DNA των πολλών γκολ ,έχει τρία σερί under  και no goal  τα δύο με νίκες και την ήττα με τη Φλιτγουντ. Μετρά 4-0-2 στα τελευταία έξι, ενώ εκτός έδρας έχει   5-3-3.

Προϊστορία: 1-1-0, πρόπερσι 2-1.

Εκτίμηση:  Είναι ένα ντέρμπι της περιοχής του Γιορκσαιρ με τη Ρόδεραμ φαβορί αλλά δεν θα την επιλέξω στο “ξερό” 1.38.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/U3.5

Μπόλτον -Κέμπριτζ

Τρείς σερί νίκες για τη Μπόλτον  η οποία συνδυάζει το ..τερπνόν (εξαιρετικό θέαμα) μετά του ωφελίμου( βαθμούς). Πιο πρόσφατο το απίστευτο 6-0 επί της Σάντερλαντ,ακόμα πιο εντυπωσιακό  το ότι σε αυτό το διάστημα δεν έχει δεχτεί γκολ. Με 35 βαθμούς δύσκολα θα κοιτάξει παραπάνω,όντας στο+14 απο τα πλέι οφ. Εντός έδρας  έδρας έχει 6-4-3.

Η Κέμπριτζ, είναι σε καλό φεγγάρι με πέντε παιχνίδια αήττητη (3-2-0).Μετά απο τρεις νίκες έμεινε στο 1-1  κόντρα στη Φλίτγουντ εκτός έδρας  και με +12 από τα πλέι οφ δεν μπορεί να  κοιτάζει παραπάνω αν και στην Αγγλία δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος.  Εκτός έδρας  έχει 4-4-5.

Προϊστορία: Πέρσι 2-1

Εκτίμηση: Και οι δύο είναι σε καλό φεγγάρι αλλά η επιλογή μου θα είναι ο άσος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

(Visited 537 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x