ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Το διπλό της Φόρεστ Γκριν, που θυμίζει τρένο, είναι ένα απο τα πιο δυνατά σημεία όχι μόνο στη Λιγκ 2 αλλά ίσως και σε όλο το κουπόνι.

 

Noρθάμπτον-Μπαροου

Mετά απο τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες η Νορθάμπτομν αποχαιρετά τον Ιανουάριοι με νίκη  (1-0) κόντρα στη Σάλφορντ.  Αυτό το σερί κακών αποτελεσμάτων την έφερε κάτω απο τη ζώνη  της απευθείας ανόδου  και συγκεκριμένα στο – 2 απο την 3η θέση. Μετά από το 2-5 κόντρα στη Σουίντον η ομάδα έπαθε μεγάλο ψυχολογικό σοκ  το οποίο άπαντες ελπίζουν να ξεπέρασε  η νίκη κόντρα στη Σάλφορντ. Εντός έδρας έχει 8-2-3.

Η Μπάροου  είναι σε κακό φεγγάρι. Τρεις σερί ήττες ,δυσκολία στο γκολ αλλά πολλά προβλήματα στην άμυνα .Μία νίκη στα τελευταία έξι(κόντρα στην Κόλτσεστερ) και είναι πιά στο -7 απο την προτελευταία Ολνταμ με  3-3-7 εκτός έδρας.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Το 1.81 του άσου είναι όμορφο ,αν σκεφτούμε ότι και η Μπάροου έχει προβλήματα, απλά με προβληματίζει γιατί τόσο ψηλά . Με βάση τα δεδομένα θα επιλέξω τα λιγα γκολ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under

Πορτ Βειλ-Φόρεστ Γκριν

Μετά από τρεις ήττες και  μια ισοπαλία  ,παιχνίδια στα οποία βγήκαν οι παθογένειες  της άμυνας αλλά και της επίθεσης, η Βέιλ κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Σκάνθορπ και κάπως έτσι αρχίζει να κοιτάει εκ νέου  τα πλέι οφ όντας στο -3 απο την 7η προνομιούχο θέση.  Το ότι δεν δέχτηκε γκολ για δεύτερο σερί ματς είναι θετικό τό ότι οι επιθετικοί δεν είναι καλά αποτελεί πρόβλημα.  Εντός έδρας έχει 6-3-4.

Η Φόρεστ Γκριν  είναι σε τρομερή κατάσταση και μετά εκείνο το 5-5 με την Ολνταμ άρχισε να ξαναβρίσκει τον εαυτό της.  Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε απο τα έξι παιχνίδια δεν έχει δεχτεί γκολ. Καθάρισε Καρλάιλ με 3-0 και Τρανμίρ, (σε απαιτητικό ματς 0-4), για να μπορέσει να  δείξει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και να ξεφύγει με +10 από τους αντιπάλους της όντας η μοναδική αήττητη ομάδα μακριά απο την έδρα της (8-5-0)

Προϊστορία: 1-2-1, πέρσι  1-1.

Εκτίμηση: Η κατάσταση που είναι η Φόρεστ  μας τραβάνε στο διπλό του 1.95.

   ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 

 

Τρανμίρ-Στιβενέιτζ

Η Τρανμίρ υπέστη σοκ στην ήττα απο τη Φόρεστ Γκριν. Ενα ματς απαιτητικό στο οποίο η ομαδα δεν μπόρεσε να βγάλει αυτοματισμούς ,έβγαλε παθογένειες στην άμυνα και κάπως έτσι ήρθε το 0-4.  Κανένα άγχος, το μήνυμα της τεχνικής ηγεσίας   με την ομάδα να είναι δεύτερη και με την έδρα να έχει φέρει γκέλες (10-0-4).  Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Φόρεστ η Τρανμιρ  έχει εξαιρετική λειτουργία στην άμυνα αλλά και μία αξιόλογη ισορροπία στην επίθεση (28-19 τα τέρματα).

H Στιβενέιτζ έχει πέντε ματς αήττητη  με πιο πρόσφατο το 3-0 κόντρα στη Χαρογκέιτ. 3-2-0 το πρόσφατο ρεκορ της  και με 31 βαθμούς αισθάνεται ασφαλής, όσον αφορά την παραμονή , ,ενώ στο -11 απο τα πλέι οφ απλά θα το παλέψει μέχρι τέλους. Εκτός έδρας έχει 1-4-8.

Προϊστορία: 2-2-1, πέρσι 0-1

Εκτίμηση: Στην Τρανμίρ λένε ότι ξέχασαν την ήττα απο τη Φόρεστ. Η Στιβενειτζ δεν έχει να χάσει κάτι .

  ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

(Visited 440 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x