ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ισπανίας: Σοσιεδάδ – Μπέτις    

Spread the love

Στο Σαν Σεμπαστιάν ο τρίτος χρονικά νοκ άουτ προημιτελικός του κυπέλλου, ανάμεσα στην τοπική Σοσιεδάδ και τη Μπέτις, στην οποία σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών ολοκληρώνεται λίγες ώρες αργότερα στο «Σαν Μαμές» με τη μονομαχία της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Ρεάλ, ενώ στα ημιτελικά από χθες η Βαγιεκάνο, η οποία επικράτησε 1-0 στη Μαδρίτη της Μαγιόρκα και η Βαλένθια, με το 2-1 στο «Μεστάγια» σε βάρος της Κάντιθ.

Δεύτερο συνεχόμενο νοκ άουτ ματς κυπέλλου στο Σαν Σεμπαστιάν για την Σοσιεδάδ το σημερινό, μετά φυσικά το σπουδαίο 2-0 του προηγούμενου γύρου ή της φάσης των «16» αν προτιμάτε σε βάρος της Ατλέτικο, με τα τέρματα των Γιανουζάι και Σόρλοθ, στο τριακοστό τρίτο και το τεσσαρακοστό έβδομο λεπτό. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, στην 6η θέση και το -2 από την πρώτη τετράδα, μετά το προ 15 περίπου ημερών 0-0 φιλοξενώντας την Χετάφε. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, επεισοδιακό 2-1 στον προηγούμενο γύρο στο εντός έδρας ντέρμπι με τη «μισητή» συμπολίτισσα Σεβίλλη, το οποίο προήλθε σε δύο δόσεις, καθώς είχε διακοπεί προσωρινά στις 15 Ιανουαρίου λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, λόγω ρίψης αντικειμένων, με το σκορ στο 1-1 και το οποίο συνεχίστηκε την επόμενη μέρα. Ακολούθησαν δύο σπουδαία βαθμολογικά τρίποντα στο πρωτάθλημα, καθώς το 4-0 αρχικά στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με την Αλαβές και το προ 15 περίπου ημερών 4-1 στην Βαρκελώνη σε βάρος της Εσπανιόλ, την εδραίωσαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τραυματίας ο διεθνής Χιλιανός γκολκίπερ Μπράβο, ενώ με την αποστολή του Μεξικού για τα προκριματικά του Μουντιάλ ο μέσος Κουαδράδο, ο οποίος μάλιστα ήταν στο βασικό σχήμα στο ματς με τον Παναμά στο «Αζτέκα», τις πρώτες, για εμάς, πρωινές ώρες.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Σοσιεδάδ και ισάριθμες ισοπαλίες, σε 10 ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπέτις, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Πάνε σχεδόν 20 χρόνια από την τελευταία νίκη της Μπέτις στο Σαν Σεμπαστιάν. Παρόλα αυτά, η αρνητική της προϊστορία δεν δικαιολογεί τιμές φαβορί  στην Σοσιεδάδ στο σετ των τιμών. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 475 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x