ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Αγγλίας: Μάντσεστερ.Γ- Μίντλεσμπρο

Κύπελλο Αγγλίας: Μάντσεστερ.Γ- Μίντλεσμπρο
Spread the love

Στο Θέατρο των Ονείρων η Μάντσεστερ.Γ υποδέχεται την Μίντλεσμπρο για τον 4ο γύρο του θεσμού και βέβαια θέλει την νίκη , όσο και αν η προτεραιότητα είναι η 4η θέση στην βαθμολογία της Premier League, η κατάκτηση του FA Cup δεν μπορεί να την αφήσει ασυγκίνητη αφού είναι και η μοναδική διοργάνωση που μπορεί να την οδηγήσει στην τρέχουσα σαιζόν σε ένα τρόπαιο.

Ο Ραλφ Ράνγκινκ ξέρει πως μια νίκη- πρόκριση θα είναι κάτι από παραπάνω από καλοδεχούμενη στην παρούσα φάση και μετά από δυο εβδομάδες διαλείμματος από την Premier League έτσι ώστε η ομάδα του να μπει δυναμικά σε έναν πολύ απαιτητικό Φλεβάρη με κρίσιμα παιχνίδια σε όλα τα μέτωπα.

Με 1/13 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα παιχνίδια της μπορεί να μην εντυπωσιάζει η Μάντσεστερ.Γ αλλά είναι κυνική και αποτελεσματική.

Ειδικά εντός έδρας με τον νεοφερμένο Γερμανό τεχνικό οι “ Κόκκινοι Διάβολοι” μετράνε 5/7 νίκες και μόλις μια ήττα ενώ με αρκετή δόση τύχης επικράτησαν με 1-0 της Άστον Βίλα στον προηγούμενο γύρο.

Οι: Μπισκάκα, Μπαϊγί είναι εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, ο Γκρίνγουντ εκτός ομάδας και οι: Φρεντ , Τέγιες με τις εθνικές τους ομάδες δεν θα έχουν επιστρέψει έγκαιρα πριν την σέντρα του ματς. Σημείο αναφοράς η επιστροφή του Πολ Πογκμπά

Η Μπόρο ζει … Αλκιωνίδες ημέρες με τον Κρις Γουίλντερ στον πάγκο της αφού από τις αρχές Νοεμβρίου που βρίσκεται στον πάγκο της ο 54χρονος τεχνικός αριθμεί 8 νίκες σε 12 παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιανουάριο του 2021 είχε κερδίσει στο Old Trafford με την Σέφιλντ.Γ αλλά αφενός είναι δύσκολο να το επαναλάβει και αφετέρου ξεκάθαρα η προτεραιότητα είναι ένα πλασάρισμα στις θέσεις των μπαράζ ανόδου.

Έτσι ο Γουίλντερ αναμένεται να κάνει ένα μικρό rotation στην 11αδα του απόψε αφού στις 9 του μήνα θα αντιμετωπίσει την ΚΠΡ για το πρωτάθλημα.

Κλασικό “3-5-2” με επιθετικό δίδυμο τον Σλοβένο Αντράζ Σποράρ και τον δανεικό από την Άρσεναλ Φόλαριν Μπαλογκάν.

Προϊστορία: Σε 101 μεταξύ τους παιχνίδια η Μάντσεστερ.Γ αριθμεί 52 νίκες και η Μίντλεσμπρο 27 ενώ υπάρχουν και 22 ισοπαλίες. Πάντως οι “Κόκκινοι Διάβολοι” είναι αήττητοι απέναντι στην “Μπόρο” στα τελευταία 13 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Μάντσεστερ.Γ αριθμεί 9/11 clean sheets εντός έδρας στο FA Cup και δεν έχει δεχτεί γκολ μπροστά στο κοινό της από ομάδα εκτός Premier League από την σαιζόν 2009/10. Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo το Over 1,5 στο ημίχρονο, το 1/1 και να βρει δίχτυα ο Ρονάλντο σε απόδοση 5.00.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/1 , Over 1,5 Ημίχρονο, Anytime σκόρερ Κριστιάνο Ρονάλντο

(Visited 354 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x