ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Έβερτον- Μπρέντφορντ

FA Cup Αγγλίας:  Έβερτον- Μπρέντφορντ
Spread the love

Στο Goodison Park ο Φρανκ Λάμπαρντ θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Έβερτον και ο κόσμος στις εξέδρες θα περιμένει με ανυπομονησία να δει βελτιωμένη την ομάδα μετά την απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ.

Οι δυο νεοφερμένοι χαφ ( Φαν Ντε Μπεεκ, Ντέλε Άλι) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον θεσμό και ως εκ τούτου οι οπαδοί της ομάδας θα πρέπει να περιμένουν για το επόμενο ματς μεσοβδόμαδα στο Νιουκάστλ που θα είναι και ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες οι οποίες όμως βρίσκονται στην παρούσα φάση στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Η αποφυγή ενός καταστροφικού υποβιβασμού και η αναρρίχηση στο πρώτο μισό της βαθμολογίας είναι ο πρωταρχικός στόχος του Λάμπαρντ αλλά μια διάκριση στο Κύπελλο είναι πάντα καλοδεχούμενη αφού θα ανεβάσει το ηθικό της ομάδας μετά από ένα μέτριο Φθινόπωρο και τις “φτωχές” Γιορτές σε αποτελέσματα που προηγήθηκαν για τα “ζαχαρωτά”.

Στην αντίπερα όχθη σημείο αναφοράς θα είναι το πιθανό ντεμπούτο του Κρίστιαν Έρικσεν με την φανέλα της Μπρέντφορντ.

Ο διεθνής Δανός χαρισματικός μέσος 8 μήνες μετά το παραλίγο τραγικό συμβάν στο Euro2020 όχι μόνο έσωσε την ζωή του αλλά και την καριέρα του αφού οι “μέλισσες” του έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψει στην αγαπημένη του Premier League.

H Μπρέντφορντ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Πορτ Βέιλ αλλά τις τελευταίες δυο σαιζόν μένει εκτός από τον 4ο γύρο του θεσμού με “θύτη” και στις δυο περιπτώσεις την Λέστερ.

Ήττες αριθμεί και στο πιο πρόσφατο “καρέ” των αγώνων της στο πρωτάθλημα με πιο πρόσφατη το 1-2 εντός έδρας απέναντι στην φορμαρισμένη Γουλβς.

Προϊστορία: Σε 12 ματς η Έβερτον έχει κερδίσει στα 7 αν και στα πέντε πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις η Μπρέντφορντ είναι αήττητη με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

* Το ντεμπούτο του Λάμπαρντ στον πάγκο με την επιστροφή του κόσμου στο Goodison Park αλλά και κάποιων βασικών από τραυματισμούς και Covid19 δίνουν ένα προβάδισμα στον Άσο και σε απόδοση 2,10 είναι Value bet.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 516 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x