ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Νότιγχαμ Φόρεστ- Λέστερ

FA Cup Αγγλίας: Νότιγχαμ Φόρεστ- Λέστερ
Spread the love

Στο City Ground η Νότιγχαμ Φόρεστ με καλή ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό εις βάρος της πολυνίκης του θεσμού Άρσεναλ έχει ένα ακόμη μεγάλο challenge να αφήσει εκτός την κάτοχο της περσινής διοργάνωσης και πρωταθλήτρια του 2016 Λέστερ.

Οι ρεντς με τον Στιβ Κούπερ στον πάγκο τους έχουν πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα στην παρούσα σαιζόν και δεν είναι τυχαίο πως βαθμολογικά βρίσκονται στις παρυφές των θέσεων που στο φινάλε οδηγούν στα μπαράζ ανόδου.

Μόλις την περασμένη αγωνιστική είδαν την Κάρντιφ (1-2) να σταματάει ένα νικηφόρο σερί 4 αγώνων εκ των οποίων μάλιστα η μια ήταν και απέναντι στους “κανονιέρηδες” για τον προηγούμενο γύρο στον θεσμό.

Οι “Αλεπούδες” δεν τελείωσαν καλά τον περασμένο μήνα αφού αρχικά έχασαν από την Τότεναμ (2-3) εντός έδρας σε ένα ματς στο οποίο μέχρι το 90ο λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 και ακολούθως δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Μπράιτον (1-1) αφού οι “Γλάροι” σε ακόμη ένα παιχνίδι ισοφάρισαν πετυχαίνοντας γκολ στο φινάλε.

Βέβαια η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θα έχει κάποιες επιστροφές από το Κόπα Άφρικα ( Ιχεανάτσο, Ν΄Ντιντί και Αμαρτέϊ) αλλά και πάλι θα λείψουν κομβικοί παίκτες όπως οι: Έβανς, Βάρντι, Φοφανά και ο Καστάνιε.

Προϊστορία: Τα 6/7 πιο πρόσφατα εντός έδρας μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο γκολ.

* Προβλέπω μεγάλη μάχη και θα ποντάρω στο Goal σε απόδοση 1,75 ανεξάρτητα από την τελική του έκβαση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 476 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x