ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Τζούνιορ – Ριονέγκρο

Κολομβία: Τζούνιορ – Ριονέγκρο
Spread the love

Στο «Μετροπολιτάνο» της Μπαρανκίγια το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την τοπική Τζούνιορ σε ρόλο φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, φιλοξενώντας την Ριονέγκρο, ψάχνοντας το τρίτο της τρίποντο σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο γήπεδο της στο φετινό Απερτούρα.

Έξι βαθμοί για την Τζούνιορ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Απερτούρα, με χαρακτηριστικό για την ομάδα της Μπαρανκίγια το απόλυτο στο «Μετροπολιτάνο» και το μηδέν μακριά από αυτό. Επικράτηση με 3-1 αρχικά στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την Πατριότας, 1-3 στην συνέχεια στο Μεντεγίν από την κυπελλούχο Ατλέτικο Νασιονάλ, 1-0 στη Μπαρανκίγια ακολούθως με τη Λα Εκιδάδ, ενώ 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά από την Σάντα Φε. Ένα ματς, στο οποίο εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της αμυντικής γραμμής της Σάντα Φε και ισοφάρισε προσωρινά με εντός περιοχής διαγώνιο πλασέ του Χινεστρόσα στο εξήντα οκτώ και στο οποίο όμως ηττήθηκε με ένα πολύ μακρινό και σχεδόν από το πουθενά σουτ στο ογδοηκοστό πρώτο λεπτό.

Στην άλλη πλευρά, πέντε βαθμοί σε τέσσερα ματς για την Ριονέγκρο, η οποία κατάφερε με το τυχερό 1-0 της περασμένης εβδομάδας στη Μπογκοτά με την τοπική Λα Εκιδάδ να σπάσει το ρόδι στο φετινό Απερτούρα. Ματς με ευκαιρίες εκατέρωθεν, με την Ριονέγκρο πάντως πιο αποτελεσματική, καθώς κατάφερε να αιφνιδιάσει τη Λα Εκιδάδ με την έναρξη σχεδόν του δεύτερου ημιχρόνου. Το 1-0 στο τεσσαρακοστό έκτο λεπτό με πλασέ του Πέρες από το ύψος περίπου του πέναλτι, με την Ριονέγκρο να έχει στο τέλος την τύχη με το μέρος της, καθώς η Λα Εκιδάδ είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις. Είχαν προηγηθεί για την Ριονέγκρο, το εντός 1-1 της πρεμιέρας με τη Μπουκαραμάνγκα, το 0-3 στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά από την Σάντα Φε και το 1-1 φιλοξενώντας την Όνσε Κάλντας.

Προϊστορία: Επτά νίκες για την Τζούνιορ και έξι ισοπαλίες, σε 13 ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Ριονέγκρο.

Μια εντελώς διαφορετική ομάδα η Τζούνιορ στο «Μετροπολιτάνο», σε σχέση με την εικόνα της μακριά από αυτό, εκτιμώντας πως έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό ματς.

Εκτίμηση:  1

(Visited 303 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x