ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Περέιρα – Όνσε Κάλντας

Κολομβία: Περέιρα – Όνσε Κάλντας
Spread the love

Το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος του πρωταθλήματος Απερτούρα, με την Περέιρα να θέλει να σπάσει το ρόδι στο γήπεδο της, αλλά και βαθμούς γενικότερα για την ειδική βαθμολογία, την στιγμή πάντως που με τρίποντο η Όνσε Κάλντας θα βρεθεί στην 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Ντεπόρτες Τολίμα.

Τέσσερις βαθμοί για την Περέιρα στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, απολογισμός που μπορεί να χαρακτηριστεί, τηρουμένων των αναλογιών, θετικός, από την στιγμή που και δύσκολο πρόγραμμα είχε αλλά και τρία ματς μακριά από το γήπεδο της. Πιο συγκεκριμένα, εκτός 0-1 την περασμένη εβδομάδα από την πρωταθλήτρια Ντεπορτίβο Κάλι, 1-2 στην πρεμιέρα στην έδρα της Αλιάνσα Πετρολέρα, παρά το γεγονός πως βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο τρίτο μόλις λεπτό, 3-2 στην Τούνχα σε βάρος της τοπικής Πατριότας, ενώ 1-1 ενδιάμεσα αυτών φιλοξενώντας την Αμέρικα. Βασικός της στόχος πρωτίστως να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού, καθώς πολύ δύσκολα θα πραγματοποιήσει εκπλήξεις σαν τις περσινές, όπου βρέθηκε στα πλέι οφ αλλά και στον τελικό του κυπέλλου, όπου υπέκυψε φυσιολογικά στη «μεγάλη» Ατλέτικο Νασιονάλ.

Στην αντίπερα όχθη, οκτώ βαθμοί για την Όνσε Κάλντας, μετά και το απόλυτα δίκαιο, τουλάχιστον βάσει εικόνας, 2-1 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας τη Μεντεγίν και με στόχο σήμερα το τρίποντο που θα την φέρει όπως προαναφέρθηκε στην 2η θέση και το -1 από την πρωτοπόρο Ντεπόρτες Τολίμα. Η μία από τις δύο ομάδες επίσης που διατηρούν το αήττητο στο Απερτούρα, με την άλλη να είναι η Σάντα Φε, καθώς είχαν προηγηθεί, το εντός 1-1 της πρεμιέρας με την Ουνιόν Μαγκνταλένα, το 2-1 στη Μπογκοτά με την τοπική Λα Εκιδάδ και το 1-1 στην έδρα της Ριονέγκρο.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Περέιρα, μία για την Όνσε Κάλντας και δύο ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ερνάν Ραμίρες Βιγιέγκας», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, καθώς ο παράγοντας έδρα ισοσκελίζει το momentum των φιλοξενούμενων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 250 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x