Spread the love

Η Τρανμιρ είναι μία δυνατή κολώνα που μπορεί να μας πληρώσει

236 Γουόλσολ-Τρανμιρ

Με επτά σερί ήττες και 6 απο αυτά στο no goal υπέρ της ,η Γουόλσολ όλο και κατρακυλάει στη βαθμολογία και είναι στο +4 απο την επικίνδυνη ζώνη . Στο ταμείο ανεργίας ο προπονητής ,Τέιλορ, που θεωρήθηκε υπεύθυνος για την έλλειψη γκολ και επιθετικού πλάνου εν γένει.Μετρά 4-5-6 εντός και ζητούμενο είναι να βρεθεί αυτή η ισορροπία που θα επιστρέψει στην ομάδα να μην κινδυνεύσει.

Αφού η Τρανμίρ ξεπέρασε το σοκ με την Φόρεστ Γκριν, (0-4) αλλά και το 1-1 με τη Μπάροου, έκανε δύο νίκες σερί κόντρα σε Στιβενέιτζ και Μπάροου, οι ποίες την κρατούν δδεύτερη και με διαφορά τόσο απο τη τρίτη Νορθάμπτον όσο και την 4η Σάτον. 4-1-1 το ρεκορ στα τελευταία έξι ματς και αυτό που θέλει είναι όταν παίζει εκτός,ειδικά με κατώτερες ομάδες απο εκείνη, να διασπάσει τηνάμυνα τους. Εκτός έχει 4-7-3.

Προϊστορία: 3-0-0 την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση:| Την προϊστορία ΠΑΝΤΑ τη σέβομαι. Ομως η Τρανμίρ που πάει για άνοδο δεν έχει καμία σχέση με παλιότερες περιόδους. Αν και όπως ανέφερα παραπάνω με κατώτερες ομάδες βγάζει ένα κόμπλεξ, εκτός έδρας, έχω την αίσθηση ότι έστω και οριακά θα μας πληρώσει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

247 Σουίντον -Σκάνθορπ

Πέντε ματς χωρίς νίκη η Σουίντον που έχει πάρει μία απίστευτη κατηφόρα απο την οποία δεν μπορεί να ξεφύγει. Μάλιστα στις ήττες σερί από Εξετερ και Τρανμιρ η ομάδα βγάζει παθογένειες στην άμυνα και πρόβλημα στο γκολ(0-3 και 1-2 αντίστοιχα). Υπάρχει πρόβλημα με απουσίες δημιουργικών χαφ που προβληματίζουν σε κάθε περίπτωνση. Εντός έδρας έχει 3-7-4 .

Η Σκάνθορπ, μετά απο σερί ηττών, νίκησε τη Γουόλσολ με 1-0 και πλέον ,αν και τελευταία, ελπίζει στην παραμονή αλλά θα πρέπει να συνεχίσει σε καλό σερί νικών .Εκτός έδρας είναι κακή (1-6-8) ,ενώ στα τελευταία δου εκτός δεν έχει σκοράρει και είχε μόλις μία τελικη!

Προϊστορία: 3-1-1 ,πρόπερσι 2-0

Εκτίμηση: Η λογική μας φωνάζει για άσο και θα το επιλέξουμε σε ένα παιχνίδι γεμάτο κίνητρα!

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 764 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x