ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Νιουκάστλ- Άστον Βίλα

Πρέμιερ Λιγκ:  Νιουκάστλ-  Άστον Βίλα
Spread the love

Στο Νιουκάστλ η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Αστον Βίλα σε ένα παιχνίδι στο οποίο  οι «καρακάξες» θα επιδιώξουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στα τρία ματς για να παραμείνουν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Έντι Χάου προέρχεται από δυο back to back νίκες στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά από την εκκίνηση της σαιζόν αφού μετά το σπουδαίο 2ιπλο που πέτυχε στο Elland Road ήλθε και το εντυπωσιακό 3-1 επί της Έβερτον.

Ο Τρίπιερ πέτυχε το «παρθενικό» του γκολ με την νέα του ομάδα με ωραία εκτέλεση φάουλ αλλά στην συνέχεια τραυματίστηκε και να μείνει εκτός κόντρα στους «Χωριάτες».

Η Άστον Βίλα πέταξε ένα προβάδισμα δυο τερμάτων που είχε απέναντι στην Λιντς αφού το 0-1 εις βάρος της το μετέτρεψε σε 3-1 αλλά στην συνέχεια δέχτηκε δυο γκολ και τελικά αρκέστηκε στην ισοπαλία.

Πολύ δυνατή εκκίνηση από τον νεοφερμένο  Κοουτίνιο στην επιστροφή του στην Premier League και γενικά καλή πορεία για τον  Στίβεν Τζέραρντ που είδε την ομάδα του να φέρνει την 3η ισοπαλία από την αρχή του πρωταθλήματος και να βρίσκεται στο – 9 από την πρώτη 7άδα στην βαθμολογία.

Προϊστορία:  Η Νιουκάστλ είναι αήττητη στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Άστον Βιλα σε όλες τις διοργανώσεις.

 

  • Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo τα πολλά γκολ με το Over 2,5 με βάση την πρόσφατη εικόνα των δυο ομάδων.

ΠΡΟΤΑΣΗ:  Over 2,5 + Goal

(Visited 714 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x