ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία Β΄: Πονφεραντίνα – Σοσιεδάδ Β΄

Ισπανία Β΄: Πονφεραντίνα – Σοσιεδάδ Β΄
Spread the love

Στο «Τοραλίν» το ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Ισπανίας, με την Πονφεραντίνα να ψάχνει το τρίποντο που θα την εδραιώσει στην πρώτη εξάδα, την στιγμή πάντως που οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση και δίνουν μάχη παραμονής.

Δύο συνεχόμενες ήττες για την Πονφεραντίνα, με θετικό πάντως για την ομάδα του 47χρονου Μπόλο (φωτό), πως διατηρήθηκε, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 6η θέση και το +2 τόσο από τη Λας Πάλμας και την Καρταχένα. Βαρύ αλλά ταυτόχρονα και πλασματικό το 0-3 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Τζιρόνα, καθώς η αντίπαλος της βρήκε δίχτυα όσες φορές πέρασε την σέντρα, την στιγμή που η Πονφεραντίνα είχε ευκαιρίες και δύο οριζόντια δοκάρια, ενώ «θύμα» ανατροπής η ομάδα του Μπόλο στο 1-2 που είχε προηγηθεί φιλοξενώντας την Τενερίφη. Έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες για την Πονφεραντίνα, σε 13 ματς στο «Τοραλίν», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, 1-1 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας τη Λούγο, βλέποντας τη «μικρή» ομάδα της Σοσιεδάδ να εδραιώνεται στην επικίνδυνη ζώνη, καθώς παρέμεινε χωρίς τρίποντο για δέκατη συνεχόμενη αγωνιστική. Στην προτελευταία θέση πλέον και με πλάτη μόνο την ουραγό και καταδικασμένη Αλκορκόν, έχοντας απόσταση 10 βαθμών από την γραμμή της παραμονής. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με τη Λούγο, η οποία άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο τριακοστό λεπτό. Ανώτερη πάντως στην επανάληψη η Σοσιεδάδ Β΄, χωρίς όμως κάτι περισσότερο από το 1-1 από την κοντινή προβολή του Καρικαμπούρου στο εβδομηκοστό δεύτερο λεπτό. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες για την Σοσιεδάδ Β΄, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Ισοπαλία με 2-2 το 2012, στο μοναδικό ματς ανάμεσα στην Πονφεραντίνα και την δεύτερη ομάδα της Σοσιεδάδ την τελευταία δεκαετία στο «Τοραλίν».

Φιλότιμες οι προσπάθειες της «μικρής» Σοσιεδάδ, την οποία όμως προδίδει η ευάλωτη της αμυντική γραμμή. Εκτίμηση μου, πως πολύ δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο, όπως και ότι δείχνει βατός ως αντίπαλος για να επιστρέψει στα τρίποντα η Πονφεραντίνα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 416 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x