ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Γουέστ Μπρομιτς- Μπλάκμπερν

Τσάμπιονσιπ: Γουέστ Μπρομιτς- Μπλάκμπερν
Spread the love

Στο Hawthorns η Γουέστ Μπρόμιτς υποδέχεται την Μπλάκμπερν με τους Baggies να ψάχνουν το “τρίποντο” μετά από ένα αρνητικό σερί τριών ηττών έτσι ώστε να αναρριχηθούν εκ νέου στην πρώτη 6άδα του σχετικού πίνακα και τα “ρόδα” για να μην χάσουν την επαφή τους με την 2η προνομιούχο θέση.

Η ομάδα του Στιβ Μπρους έχει συμπληρώσει τρεις διαδοχικές ήττες χωρίς καν να σκοράρει με πιο πρόσφατη αυτή που γνώρισε στο Bramall Lane από την Σέφιλντ.Γ με 0-2 και “δήμιο” της τον Μπίλι Σάρπ που πέτυχε δυο γκολ σε εκείνη την αναμέτρηση.

Βέβαια σε εκείνο το παιχνίδι έχουν και ένα μεγάλο άλλοθι αφού από τα τέλη του πρώτου ημιχρόνου έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λίβερμορ.

Ο νεοφερμένος τεχνικός πρέπει να βρει λύσεις άμεσα αφού ήδη η ομάδα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος βαθμολογικά ούσα στην παρούσα φάση στο πλην 4 από την 6η Μίντλεσμπρο.

Μεγάλο “αγκάθι” αποτελεί το σκοράρισμα αφού είναι χαρακτηριστικό πως έχει σκοράρει πάνω από ένα γκολ μόλις σε 3/10 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της ενώ είναι επίσης αξιοσημείωτο πως έχει να σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο σε εντός έδρας παιχνίδι της από τις 4/12/21.

Οι φιλοξενούμενοι επίσης δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι αφού είναι ενδεικτικό πως έχουν χάσει στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους (Σουόνσι 0-1, Νότιγχαμ Φόρεστ 0-2) ενώ δεν έχουν σκοράρει στα τελευταία τρία αφού νωρίτερα είχαν αποσπάσει “λευκή” ισοπαλία στο Λούτον από την ομώνυμη ομάδα.

Συνολικά η ομάδα του Τόνι Μόμπρεϊ δεν έχει βρει δίχτυα στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της αν και σε πολλά από αυτά τα ματς δεν έπαιξε ο Μπεν Μπρέρετον Ντίαζ , 20 γκολ σε 29 συμμετοχές, επειδή έλειπε με την Χιλή στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Προϊστορία: Οι Baggies έχουν χάσει μόλις 1/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους απέναντι στην Μπλάκμπερν μετρώντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

* Κομβικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο. Οι γηπεδούχοι μέσο των μπαράζ και οι φιλοξενούμενοι απευθείας. Ωστόσο αμφότερες δυσκολεύονται αρκετά στο σκοράρισμα τελευταία για αυτό και το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι τα λίγα γκολ σε απόδοση 1,70.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

(Visited 391 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x