Spread the love

Στο Καμάρας, ο Απόλλων φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό σε μία αναμέτρηση με φαβορί τους “Πράσινους”.

Οι γηπεδούχοι πήραν βαθμό μετά απο πέντε σερί ήττες  και  με 10 βαθμούς παραμένουν τελευταίοι  με μόλις μία νίκη σε 21 αγώνες και τέρματα 7-35! Απίστευτο πραγματικά για μία ομάδα που έπαιξε καλά κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά είχε δύο δοκάρια και συμπλήρωσε 9 ματς χωρίς να βρει δίχτυα.  Εντός έδρας  έχει 1-6-4 και τα επόμενα ματς  είναι τελικοί  κόντρα σε Λαμία-Ιωνικό εκτός έδρας και Ατρόμητο εντός.  Εκτός Φατιόν-Ντεντάκης στον αντίποδα επιστρέφουν οι Λισγάρας-Φαν Λα Παρα και Γιακιμόσκι .

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε  τον κακό σκόπελο των τριών ηττών με τη νίκη, επαγγελματική γαρ  κόντρα στη Λαμία με 2-0 και σκόρερ τον Φώτη Ιωαννίδη που έβαλε δύο γκολ και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την  ομάδα και στο σκοράρισμα. Νωρίτερα, βέβαια, η ομάδα είχε αποκλείσει την Καρδίτσα στο Κύπελλο με δεύτερη νίκη (1-0).  Εκτός οι Πουγγουρας-Σάρλια-Μαουρίσιο-Κώτσιρας -Λούνκβιστ-Μακέντα, στον αντίποδα επιστρέφει ο Αλεξανδρόπουλος, οκ ο Αιτόρ που  δεν έχει θέμα με τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Προϊστορία: 0-2-2 την τελευταία δεκαετία

Εκτίμηση: Ο Απόλλων είναι ομάδα που θα παίξει άμυνα και θα προσπαθήσει να μπλοκάρει τον Παναθηναϊκό. Το κατάφερε μεταξύ άλλων σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Το θέμα είναι ο κακός Παναθηναϊκός εκτός έδρας  (2-1-7) να ξεμπλοκάρει το κόμπλεξ του.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/u3.5

(Visited 346 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x