Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέμιερ Λιγκ: Λιντς- Μάντσεστερ.Γ

Πρέμιερ Λιγκ: Λιντς- Μάντσεστερ.Γ
Spread the love

Στο Elland Road η μέτρια , τις τελευταίες εβδομάδες, Λιντς υποδέχεται την ,επίσης, μέτρια Μάντσεστερ.Γ σε ένα ματς στο οποίο τα “παγόνια” ψάχνουν τους βαθμούς που θα τους απομακρύνουν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη και οι “Κόκκινοι Διάβολοι” τους βαθμούς που θα τους διατηρήσουν στην πολυπόθητη 4η θέση.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν μια μέτρια πορεία φέτος , συγκριτικά τουλάχιστον με την προηγούμενη σαιζόν τους τερματίζοντας 9οι, αφού με 10 ήττες σε 23 ματς και μόλις 5 ήττες αρκούνται στο να βρίσκονται σε μια σχετική διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη αλλά μέχρι εκεί.

Μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ( Γουέστ Χαμ 2-3 εκτός έδρας) και κάποιες άλλες εκλάμψεις όπως η αντίδραση τους στο Villa Park στο πρόσφατο 3-3 που απέσπασαν από τους “Χωριάτες” είναι ότι καλό μας έχουν δείξει από την εκκίνηση του 2022.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” επικράτησαν δίχως να πείσουν της Μπράιτον με 2-0 σε ένα ματς που βρήκε δίχτυα μετά από καιρό ο Κριστιάνο Ρονάλντο και το “κλείδωσε” το “τρίποντο” ο Μπρούνο Φερνάντες στα χασομέρια.

Ενδιάμεσα ο Ντε Χέα είχε βγάλει τα … άπιαστα ενώ οι “Γλάροι” έπαιζαν και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λούις Ντανκ στις αρχές της επανάληψης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ.Γ είναι αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της στην κατηγορία έχοντας κερδίσει 3/5 ενώ μακριά από την έδρα της είναι επίσης αήττητη από τις 20/11/21 όταν είχαν γνωρίσει την συντριβή από την Γουότφορντ ( 1-4) στο τελευταίο ματς του Γκούναρ Σόλκσιερ στον πάγκο τους.

Προϊστορία: Η Μάντσεστερ.Γ είναι αήττητη στα 9/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Λιντς σε όλες τις διοργανώσεις.

* Με 6/9 ήττες στα τελευταία τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις είναι φανερό πως οι γηπεδούχοι είναι σε κακό φεγγάρι ενώ εξακολουθούν να τους λείπουν παίκτες- κλειδιά όπως ο Κάλβιν Φίλίπς και ο Πάτρικ Μπάμφορντ.

Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ.Γ δεν πείθει αλλά η πρόσφατη ζόρικη νίκη της επί της Μπράιτον (2-0) και η καλή παράδοση που διατηρεί απέναντι στην Λιντς ( 9/10 ματς παραμένει αήττητη κόντρα στα “παγόνια”) με οδηγούν στο 2ιπλο σε απόδοση 1,85.

Πολύ καλή επιλογή και το Goal αφού τα 6/9 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Λιντς και αντίστοιχα τα 5/7 των “Κόκκινων Διαβόλων” έχουν επιβεβαιώσει αυτό το προγνωστικό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 619 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x