Serie A ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ Ιταλίας: Κάλιαρι- Νάπολι

Α΄ Ιταλίας: Κάλιαρι- Νάπολι
Spread the love

Στην Σαρδηνία η Κάλιαρι υποδέχεται την Νάπολι σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι Νησιώτες θα επιδιώξουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στα τέσσερα παιχνίδια στην προσπάθεια που κάνουν για να σώσουν την κατηγορία ενώ από την πλευρά τους οι Ναπολιτάνοι θέλουν τους βαθμούς για να εδραιωθούν στην 3η θέση και να μπορούν να κοιτάξουν και ψηλότερα.

Οι γηπεδούχοι μετά την χειμερινή διακοπή είναι αήττητοι με απολογισμό: 3-3-0 και γενικά μέσα στο 2022 μόνο οι αήττητες Νάπολι και η Γιουβέντους έχουν απολέσει λιγότερους βαθμούς.

Μάλιστα την περασμένη αγωνιστική απέσπασαν 1-1 στο Carlo Castellani από την Έμπολι χάρη σε τέρμα του φορμαρισμένου Λεονάρντο Παβολέτι ενώ στην προηγούμενη ακριβώς έξοδο τους είχαν κερδίσει στο Μπέργκαμο την Αταλάντα (1-2).

Μπροστά στο κοινό τους στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους μετράνε μόλις μια ήττα ( Ουντινέζε 0-4) αλλά έχουν πετύχει 25 γκολ σε όλο το πρωτάθλημα που είναι και το μεγαλύτερο “αγκάθι” για τον Βάλτερ Ματζάρι.

Οι φιλοξενούμενοι σε 90λεπτα είναι αήττητοι εδώ και 8 παιχνίδια ενώ δεν έχουν χάσει σε αυτά τα παιχνίδια τους από ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μπαρτσελόνα και η Φιορεντίνα.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει κερδίσει στα 3/4 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας κρατήσει μηδέν παθητικό στα τρία από αυτά ενώ γενικά έχουν χάσει μόλις 2/16 “εξορμήσεις” τους ενώ την ίδια με 17 γκολ παθητικό διατηρούν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να κάνει ένα μικρό rotation στην 11άδα του απόψε συγκριτικά με τους “11” που είχαν ξεκινήσει στο Camp Nou ενώ την ίδια ώρα οι: Πολιτάνο, Λοζάνο και Ανγκίσα είναι εκτός δράσης.

Προϊστορία: Η Νάπολι έχει κερδίσει στα 10/12 πιο πρόσφατα παιχνίδια την Κάλιαρι σε όλες τις διοργανώσεις.

* To momentum , η πρόσφατη παράδοση αλλά και η καλή εικόνα των Ναπολιτάνων στα παιχνίδια τους μακριά από το “Ντιέγκο Μαραντόνα” με οδηγεί στο 2ιπλο. Για να πιάσω μεγαλύτερη απόδοση θα πάρω σε combo το 2ιπλο με το Under 4,5 στο 1,85. Μην ξεχνάμε πως οι Ναπολιτάνοι μετράνε 8/9 Under 2,5 ενώ συνάμα είναι αήττητοι στα 15/16 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Under 4,5

(Visited 464 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x