ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Γοδόι Κρουζ – Αλντοσίβι   

Αργεντινή: Γοδόι Κρουζ – Αλντοσίβι   
Spread the love

Στο «Μαλβίνας Αρχεντίνας» της Μεντόσα το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, ανάμεσα στην τοπική Γοδόι Κρουζ και την Αλντοσίβι, στο οποίο οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να σπάσουν το ρόδι στη Λίγκα Προφεσιονάλ.

Δύο όμιλοι με 14 ομάδες στην 1η φάση της φετινής διοργάνωσης, με την πρόκριση στον επόμενο γύρο ή τα νοκ άουτ πλέι οφ στις τέσσερις πρώτες εξ αυτών. Μονά νοκ άουτ ματς εκεί στην έδρα των ομάδων που θα έχουν αβαντάζ, σημειώνοντας, πως μόνο οι ημιτελικοί και ο τελικός θα διεξαχθούν σε ουδέτερη έδρα.

Ένας βαθμός για την Γοδόι Κρουζ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με 1-1 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Τίγκρε, ενώ 1-3 την περασμένη εβδομάδα στην Σάντα Φε από την τοπική Κολόν. Σε ρηχά νερά η Γοδόι Κρουζ στο ματς στην έδρα της Κολόν, στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τριακοστό όγδοο λεπτό. Η «απάντηση» της πάντως με πέναλτι του Οχέδα στο πενήντα εννέα, με το τραγικό λάθος όμως του γκολκίπερ Εσπινόλα, ο οποίος έστειλε μόνος του τη μπάλα στα δίχτυα της Γοδόι Κρουζ μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, να δίνει και πάλι το προβάδισμα στην Κολόν στο εξήντα έξι. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε από πέναλτι και το τρίτο τέρμα της ομάδας της Σάντα Φε, το οποίο έδωσε οριστικό τέλος στο ματς. Να σημειωθεί πάντως, πως στο 1-1 της πρεμιέρας με την Τίγκρε, το τελικό σκορ αδικεί κατάφορα την Γοδόι Κρουζ, παρά το γεγονός πως έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις, καθώς είχε βρεθεί νωρίτερα πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα.

Στον αντίποδα, χωρίς βαθμό η Αλντοσίβι στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με άλλοθι πάντως για την ομάδα του 48χρονου Μάρτιν Παλέρμο, το δύσκολο πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, 0-2 στην πρεμιέρα στην έδρα της Βέλεζ, ενώ τιμητικό 1-2 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας τη Μπόκα Τζούνιορς, καθώς η ομάδα του 48χρονου Μάρτιν Παλέρμο μείωσε στις καθυστερήσεις. Δικαιολογίες πάντως πλέον δε μπορεί να υπάρχουν, καθώς μετά το σημερινό ματς το πρόγραμμα είναι σχετικά βατό, καθώς η Αλντοσίβι την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Σεντράλ Κόρδοβα και μετά θα δοκιμαστεί εκτός με τη νεοφώτιστη Μπαράκας και στην συνέχεια εντός με την  Τίγκρε.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Γοδόι Κρουζ, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Αλντοσίβι, με 3-1 το 2016, 2-0 το 2018 και 3-2 το 2019.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και στο ότι η Γοδόι Κρουζ βελτιώνεται αισθητά στο γήπεδο της, σε σχέση με την εικόνα της μακριά από το «Μαλβίνας Αργεντίνας».

Εκτίμηση:  1

(Visited 342 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x