ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Μπαράκας – Τίγκρε

Αργεντινή: Μπαράκας – Τίγκρε
Spread the love

Στο ουδέτερο «Τομάς Αντόλφο Ντουκό», την έδρα της Ουρακάν, το ντέρμπι νεοφώτιστων ανάμεσα στη Μπαράκας και την Τίγκρε, στο οποίο οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να σπάσουν το ρόδι στην φετινή Λίγκα Προφεσιονάλ.

Εφιαλτική η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία μετά από 87 χρόνια για τη Μπαράκας, καθώς όχι μόνο δεν έχει βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Λίγκα Προφεσιονάλ, αλλά έχει ηττηθεί τόσο στην πρεμιέρα στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα όσο και την περασμένη εβδομάδα σε αυτή της Λανούς με κάτω τα χέρια. Ανώτερη η Λανούς την προηγούμενη αγωνιστική μεταξύ τους ματς, «καθαρίζοντας» με τα δύο τέρματα που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο, σβήνοντας στην συνέχεια τις μηχανές στην επανάληψη, την στιγμή που η Μπαράκας όχι μόνο δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία αλλά προτίμησε να κρατήσει την ήττα στα επίπεδα του 0-2. Μόνο παρήγορο, όσο παράξενο και αν ακούγεται, πως στο ματς της πρεμιέρας στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα, κατάφερε να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, έστω και κόντρα στην ροή του αγώνα.

Στην άλλη πλευρά, δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ για την Τίγκρε, αλλά με διαφορετική εξέλιξη, καθώς στο 1-1 της πρεμιέρας στη Μεντόσα με την τοπική Γοδόι Κρουζ είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις, ενώ στο 1-1 της 2ης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Σεντράλ Κόρδοβα ήταν αυτή που έσωσε την παρτίδα στα χασομέρια. Απόλυτα λογικό για την ομάδα του 43χρονου Ντιέγκο Μαρτίνες πως η νίκη είναι το μόνο ζητούμενο στο σημερινό ματς, ειδικά από την στιγμή που παίζει με ομάδα στα μέτρα της, ειδικότερα όταν το ματς θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα αλλά και ακολουθεί ταυτόχρονα δύσκολο πρόγραμμα.

Προϊστορία: Το σημερινό ματς, θα είναι το πρώτο ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μπαράκας.

Δύο ήττες με κάτω τα χέρια στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές για τη Μπαράκας, με το ότι αγωνίστηκε εκτός έδρας, αλλά και το ότι υπήρχε πίεση καθώς επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από 87 ολόκληρα χρόνια να μην αποτελεί δικαιολογία. Στο αρχικό σετ τιμών μάλιστα ήταν αδικαιολόγητα φαβορί και αυτός ήταν ο λόγος που στην τηλεοπτική εκπομπή επέλεξα «διπλό» με κάλυψη στην κάρτα. Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει και το σετ έχει αλλάξει δίνοντας φαβορί πλέον την Τίγκρε, για την οποία εκτιμώ πως έχει το προβάδισμα στο σημερινό ματς.

Εκτίμηση:  2

(Visited 523 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x