ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Βιγιαρεάλ- Γιουβέντους

Τσάμπιονς Λιγκ: Βιγιαρεάλ- Γιουβέντους
Spread the love

Ακούστε την ανάλυση του αγωνα

Στο Ceramica η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Γιουβέντους με το “Κίτρινο Υποβρύχιο” να έχει τερματίσει στην 2η θέση στην φάση των ομίλων πίσω από την Μάντσεστερ.Γ και την Βέκια Σινιόρα στην κορυφή μπροστά από την κάτοχο του θεσμού Τσέλσι.

Ο Γιουνάι Έμερι θέλει να κάνει impact και στο Τσάμπιονς Λιγκ αφού ο πρώην τεχνικός της Παρί και της Άρσεναλ οδήγησε την Βιγιαρεάλ για πρώτη φορά από το 2009 στα νοκ άουτ του θεσμού παρά τις δυο ήττες που γνώρισε από την Μάντσεστερ.Γ στον όμιλο και σημείο αναφοράς την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αταλάντα (2-3) στο Μπέργκαμο την τελευταία αγωνιστική.

Κάπως έτσι βρίσκονται στα νοκ άουτ για 3η φορά στην ιστορία τους ενώ την ίδια ώρα στην La Liga βρίσκονται στην 6η θέση και μόλις στο πλην τρία από την 4άδα έχοντας πραγματοποιήσει ένα αήττητο ρεκόρ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους διάστημα στο οποίο μάζεψαν 10 βαθμούς από το μάξιμουμ 12.

Μάλιστα το μοναδικό ματς το οποίο δεν κέρδισαν στο τελευταίο “καρέ” τους ήταν το 0-0 που παραχώρησαν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Την ίδια ώρα εκτός δράσης είναι οι: Κοκλέν, Μορένο, Πένια, Τζιοβάνι Λο Σέλσο, Καπουέ.

Στο κλασικό “4-4-2” το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους: Ντία, Ντατζουμά.

Η Βέκια Σινιόρα … ξανάνιωσε και αυτό αποτυπώνεται και στα πιο πρόσφατα αποτελέσματα της. Είναι ενδεικτικό πως με μόλις 1/15 ήττες στα τελευταία της παιχνίδια , εκ των οποίων έχει κερδίσει στα εννέα, και ως εκ τούτου έχει σκαρφαλώσει στην 4η θέση με στόχο να εξασφαλίσει και για την επόμενη σαιζόν την παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με δεδομένο πως το σκουντέτο θα καταλήξει στο Μιλάνο.

Την ίδια ώρα οι μπιανκονέρι βρίσκονται για 8η συνεχόμενη σαιζόν στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά τα τελευταία δυο χρόνια με θύτες την Λυόν το 2020 και την Πόρτο πέρσι έμειναν εκτός προημιτελικών.

Στον όμιλο πέτυχαν πέντε νίκες έχοντας ως μελανό σημείο την συντριβή από την Τσέλσι στο Λονδίνο (0-4) αλλά συνάμα και το καλύτερο ρεκόρ συγκομιδής στην φάση των ομίλων της τρέχουσας σαιζόν πίσω από τον Άγιαξ, την Λίβερπουλ και την Μπάγερν Μονάχου.

Οι: Ντιμπάλα, Ρουγκάνι, Κιέζα, Κιελίνι, Μπερναντέσκι, Πελεγκρίνι και ο Μπονούτσι είναι εκτός δράσης. Με “4-3-3” ετοιμάζει ο Αλέγκρι την ομάδα του έχοντας τον Βλάχοβιτς στο “9” και τους: Μοράτα- Κίν να τους δίνουν βοήθειες στην επίθεση.

Προϊστορία: Δεν έχουν συναντηθεί ξανά οι δυο ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης. Μόνο σε ένα φιλικό ματς τον Αύγουστο του 2009 με την Βιγιαρεάλ να κερδίζει με 4-1.

* Ρίσκο να πάρει κανείς σημείο σε αυτό το παιχνίδι για αυτό και προσανατολίζομαι στο ειδικό στοίχημα του Goal. Άλλωστε τα 7/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Γιουβέντους είχαν γκολ και από τις δυο ομάδες ενώ την ίδια ώρα η Βιγιαρεάλ έχει σκοράρει 9 γκολ στο τελευταίο “καρέ” των δικών της αγώνων. H σχετική απόδοση είναι στο 1,88.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 742 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x