Spread the love

Στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, η Λαμία φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ντέρμπι ομάδων με διαφορετικούς στόχους.

Η Λαμία βρίσκεται σε κακή αγγωνιστική κατάσταση και πλέον αυτή η αναμέτρηση μοιάζει σαν ένας πρώτοε τελικός παραμονής στην κατηγορία. Αμέσως μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκο σε διπλές αναμετρήσεις, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου  έχει πάρει την κατιούσα. Τέσσσερις σερί ήττες  μετρά πλέον η γηπεδούχος που μετά τις τρεις ήττες από Ατρόμητο-Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό, εκτός έδρας, είδε τον Απόλλων Σμύρνης να περνάει τρένο απο την  έδρα της επικρατώντας με 2-1.  Ο κόουτς Γρηγορίου ψάχνει να βρει τι συμβαίνει αναγνωρίζοντας πως  ένας από τους λόγους της κατάρρευσης είναι η ταλαιπωρία παικτών απο Κορονοϊό, ενώ και στο αποψινό ματς έχει πολλά προβλήματα.  Εκτός έχουν μείνει ο τερματοφύλακας Σράνοφ, οι αμυντικοί Σιμον,Σκόνδρας,Μαζουλουξής, αλλά και οι μέσοι Νινούα -Μανουσάκης, όσοι και οι επιθετικοί Βέλλιος-Αραμπούλι. Αντίθετα, επιστρέφει ο  Καραμάνος και στην αποστολή είναι ο αμυντικός Λούκας. Με τη Λαμία να έχει 18 βαθμούς και 2-3-6 εντός έδρας.

Ο Αστέρας Τρίποης,φαίνεται πως έχει μείνει απο δυνάμεις. Και όλα αυτά σε μία περίοδο όπου διακυβεύεται η παρουσία στα πλέι οφ απο τα οποία η ομάδα της Αρκαδίας είναι εκτός! Μετά την ήττα απο τον Ιωνικό, πραγματοποιήσε μία ακόμα μέτρια εμφάνιση και γνώρισε την ήττα απο τον Ατρόμητο με 2-0.  Είναι χαρακτηριστικό πως η τελευταία φορά που έκανε νταμπλ στις ήττες η ομάδα του Ράσταβατς καταγράφηκε τέσσερις μήνες πίσω.  Εκτός αποστολής, για τους φιλοξενούμενους που μετρούν   2-4-4 εκτός έδρας, έμειναν οι Κρεσπί(μέσοεπιθετικός),Μουνάφο (μέσος ) και Σόνι (μεσοεπιθετικός).Aμφίβολος ο  στόπερ Χριστόπουλος που έχει πρόβλημα στη μέση. Στον αντίποδα επιστρέφουν  ο αμυντικός Καστάνιο και ο μεσος Βαλιέντε.

Προϊστορία: Η ισοπαλία κυριαρχεί την τελευταία δεκαετία  με τρείς σερί . Πιο πρόσφατο το 2-2 πέρυσι.

Εκτίμηση: Δύο ομάδες με στόχους , Αλλά και δύο ομάδες σε κακή κατάσταση. Από κει και πέρα, βάσει αποτελεσμάτων, η ομαδα που δείχνει πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί είναι η Λαμία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2

(Visited 389 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x