ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Γιουρόπα Λιγκ: Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Σεβίλλη

Γιουρόπα Λιγκ: Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Σεβίλλη
Spread the love

Η πολυνίκης του θεσμού Σεβίλλη βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ έχοντας ένα μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση μετά την νίκη που πέτυχε μια εβδομάδα πριν στην έδρα της εις βάρος των Κροατών με 3-1.

Οι Κροάτες δεν έχουν αποκλειστεί ποτέ σε αυτή την φάση του θεσμού αλλά για να μην τους συμβεί αυτό απόψε και για να βρεθούν στους “16” για 2η συνεχόμενη φορά θα πρέπει να πιάσουν μια σούπερ απόδοση απόψε αφού χρειάζονται νίκη με διαφορά τουλάχιστον δυο γκολ για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Το συγκρότημα του Ζέλικο Κόπιτς αριθμεί τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του εντός έδρας έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ σε αυτά τα ματς αλλά άλλο Ριέκα, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Γκόριτσα και άλλο Σεβίλλη.

Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι στα τελευταία έξι παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις αλλά την περασμένη αγωνιστική στο 1-1 που απέσπασε από την δυνατή Εσπανιόλ στην Βαρκελώνη είδε τον Κουντέ να αποβάλλεται και ως εκ τούτου να μην είναι διαθέσιμος , όπως και ο Αργεντινός φορ Οκάμπος , ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι- μίσους κόντρα στην Μπέτις.

Παραμένει στο -6 από την πρωτοπόρο Ρεάλ στην βαθμολογία της La Liga και στην παρούσα φάση μοιάζει η μοναδική ομάδα που μπορεί να κυνηγήσει την “Βασίλισσα”.

Οι: Ερικ Λαμέλα, Σούσο, Αντονι Μαρσιάλ και Γκονζάλο Μοντιέλ είναι εκτός δράσης.

Προϊστορία: 3/3 σε νίκες αριθμεί η Σεβίλλη απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Οι γηπεδούχοι έχουν έναν … Γολγοθά να ανέβουν απόψε για να καταφέρουν να διεκδικήσουν την πρόκριση αφού χρειάζονται νίκη με δυο γκολ διαφορά. Μην ξεχνάμε πως δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν μηδέν παθητικό σε κανένα από τα φετινά ευρωπαϊκά εντός έδρας παιχνίδια τους. Για αυτό και θα ρισκάρω στο combo του Over 2,5 με Goal σε απόδοση 2,55.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 417 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x