Spread the love

Το Κύπελλο Πέρασε, οι εορτασμοί τελείωσαν, οπότε ήρθε η ώρα για να επανέλθει και ο Ολυμπιακός και ρυθμούς Ευρωλίγκας.

Οι Πειραιώτες κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας και στο πρώτο τους παιχνίδι μετά από αυτό, υποδέχονται την επίσης Κυπελλούχο, Αρμάνι, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για την Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και με τον κόσμο (50%) στο πλευρό του είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Δεν είναι τυχαίο το πόσο χαμηλά είναι η απόδοση στον καθαρό άσσο εξάλλου. Εμείς θα πάμε λίγο πιο πέρα και θα σας προσθέσουμε ένα χάντικαπ στην επιλογή, με το οποίο θα ανεβάσουμε κατά πολύ την απόδοση.

Πρόταση Ολυμπιακός -3,5 με απόδοση 1.91

Οι δύο ομάδες συνολικά σκοράρουν αρκετά, ούσες παράλληλα και σκληροτράχηλες. Βέβαια, το πρώτο ματς είδαμε πως ανέβηκε στον… θεό το σκοράτισμα. Περιμένουμε κάτι αντίστοιχο και σήμερα, με τους 150 πόντους στο σύνολο να μην είναι κάτι… απαγορευτικό.

Πρόταση Όβερ 149,5 πόντοι με απόδοση 1.85

Τέλος, πάμε στον MVP του Final Four  του Ηρακλείου, τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο διεθνής γκαρντ είναι σε τρομερό φεγγάρι και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε, με σκοπό να πάμε το ταμειάκι μας. ΤΟ λάιν του είναι στους 13,5 πόντους και το όβερ είναι η πρότασή μας, καθώς μιλάμε για ένα παίκτη που στη μέρα του μπορεί να κάνει τεράστια ζημιά και να σκοτώσει κάθε αντίπαλο. Ας το κάνει λοιπόν και με την Αρμάνι…

Πρόταση Τάιλερ Ντόρσεϊ Όβερ 13,5 πόντοι με απόδοση 1.90

(Visited 123 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x