ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Γουλβς

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Γουλβς
Spread the love

Στο Emirates η Άρσεναλ υποδέχεται την Γουλβς σε εξ αναβολής αγώνα για την κατηγορία σε ένα ματς που μπορεί να διεξάγεται απόψε στην σκιά των επαναληπτικών παιχνιδιών σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ αλλά έχει το δικό του ενδιαφέρον αφού έρχονται δυο φορμαρισμένες ομάδες που έχουν στόχο ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Οι “κανονιέρηδες” προέρχονται από το 2-1 επί της Μπρέντφορντ που ήλθε πιο εύκολα από ότι ενδεχομένως να φανερώνει το τελικό σκορ αφού οι “μέλισσες” ισοφάρισαν στο φινάλε της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η 2η διαδοχική νίκη για την ομάδα του Αρτέτα μετά το 2ιπλο που είχαν πετύχει στο Molineux επί της αποψινής της αντιπάλου με το γκολ του Γκάμπριελ.

Αυτές οι δυο back to back νίκες είναι και οι πρώτες μέσα στο 2022 για την Άρσεναλ η οποία ξεκίνησε την νέα χρονιά με 5 διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Αρτέτα μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στον Μαρτινέλι ο οποίος εξέτισε την ποινή του και στον Τομιγιάσου ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως.

Οι “Λύκοι” κέρδισαν την περασμένη αγωνιστική την Λέστερ με 2-1 και πέτυχαν και αυτοί back to back νίκες στο πρωτάθλημα αφού νωρίτερα είχαν επικρατήσει της Τότεναμ (0-2) στο Λονδίνο.

Στα τελευταία 8 παιχνίδια τους στην κατηγορία έχουν ηττηθεί μονάχα από την αποψινή τους αντίπαλο με 0-1 εντός έδρας στις 10 του μήνα ενώ σε αυτό το χρονικό διάστημα εκτός από την νίκη τους επί των σπερς δεν έχασαν ούτε από την Τσέλσι (0-0).

Αν κερδίσουν απόψε θα ισοφαρίσουν το ρεκόρ συλλόγου με πέντε σερί 2ιπλά στην κατηγορία ενώ ενδεικτικό της φόρμας τους είναι πως μέσα στο 2022 έχουν κερδίσει 15 βαθμούς με την Λίβερπουλ να είναι η ομάδα που έχει τους περισσότερους (19) μετά την χθεσινή τους νίκη επί της Λιντς ( 6-0).

Προϊστορία: Η Άρσεναλ δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα 4 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της την Γουλβς , εκ των οποίων οι 3 είναι ισοπαλίες, ενώ η πιο πρόσφατη αντίστοιχη νίκη της ήταν το 2011 με 2-0.

* Η ομάδα του Μπρούνο Λάγκε δεν έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ σε κανένα από τα 13 παιχνίδια πρωταθλήματος έχοντας κρατήσει μηδέν παθητικό στα εφτά από αυτά.

Την ίδια ώρα η Άρσεναλ έχει κρατήσει ήδη στα 11/ 23 φετινά της παιχνίδια μηδέν παθητικό ένα λιγότερο από όσα είχε συνολικά σε όλη την προηγούμενη σαιζόν.

Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στα λίγα γκολ σε απόδοση 1,70 ενώ με το ανάλογο ρίσκο θα αγόραζα και μια πιθανή ισοπαλία στο 3,65.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

(Visited 454 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x