Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και στόχος είναι η νίκη με δύο γκολ για την πρόκριση, στη ρεβάνς του 2-1 στο Μπέργκαμο.

Οι Πειραιώτες έχασαν με  2-1 από την Αταλάντα στο πρώτο παιχνίδι  του Μπέργκαμο σε μία αναμέτρηση στην   οποία  προηγήθηκαν με το γκολ του Τικίνιο και  έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με Ονιεκούρου και Αγκιμπού.

Στο δεύτερο ημίχρονο και για ένα εικοσάλεπτο η ομάδα του Μαρτίνς εμφάνισε κακό πρόσωπο και απο δύο κόρνερ δέχτηκε ισάριθμα γκολ για το 2-1.  Ο Πορτογάλος προπονητής , όπως όλα δείχνουν, θα έχει στη διάθεση του τον  Γιαν Εμβιλά που έχασε την προπόνηση της Τρίτης ωστόσο την Τετάρτη ήταν ΟΚ και λογικά θα δώσει το παρών. Από κει και πέρα, το 3-4-3  θα είναι η λογική  επιλογή του προπονητή με τον Μαντί Καμαρά ,μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα,παρτενέρ του Γάλλου, ενώ Αγκιμπού και Μασούρας θα βρεθούν  πίσω από τον Τικίνιο.

Η Αταλάντα έρχεται στον Πειραιά, μετά απο μία κακή εμφάνιση και ήττα στη Φλωρεντία απο τη Φιορεντίνα με 1-0. Ηταν η πρώτη ήττα για φέτος μακριά απο το Μπέργκαμο, ίσως στη χειρότερη εμφάνιση της ομάδας τη φετινή περίοδο. Σημαντικό πρόβλημα για τον Γκασπερίνι είναι η απουσία επιθετικού.  Εκτός είναι οι Μουριέλ -Ζαπάτα, οπότε ο Μπογκά ,που είναι περιφερειακος φορ, θα παίξει σαν εννιάρι και από κει και πέρα πίσω του θα είναι οι Πάσαλιτς-Μαλινόφσκι. Παίκτες τους οποίους οφείλει να υπολογίσει ο Μαρτίνς και το έχει κάνει. Είναι χαρακτηριστικό ότι η  Αταλάντα έχει καταφέρει  να χάσει μόλις ένα απο τα έξι παιχνίδια που έχει παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ μακριά απο την έδρα της, ενώ έχει κερδίσει τρεις φορές   και έχει και τρεις ισοπαλίες.Φέτος,μακριά απο ην έδρα της έχει  ήδη εννέα νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει ,πέραν του πρώτου ματς.  Συνολικά ,κόντρα σε Ιταλικές ομάδες, ο Ολυμπιακός μετρά τέσσερις νίκες ,τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Εκτίμηση: Με το καινούργιο σύστημα που επικρατεί, όσον αφορά στο εκτός έδρας γκολ, τα πάντα είναι ανοικτά. Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει υπομονή στο παιχνίδι του και να περιμένει να χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή .Η συμμετοχή του Εμβιλά είναι κομβική ,αλλά οι Πειραιώτες πρέπει να  προσέξουν την άμυνα τους και να είναι γρήγορη στη μετάβαση τους. είτε στην άμυνα ,είτε στην επίθεση. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για την  θέληση του Μαρτίνς να βάλει ένα γρήγορο γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 τέρματα ,anytime σκόρερ Τικίνιο-Μαλινόφσκι

(Visited 630 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x