Spread the love

Δύο παιχνίδια  και δύο δυνατοί άσοι θα είναι οι επιλογές μας όσον αφορά την αγωνιστική της Λιγκ 1.

260 Οξφορντ-Κέμπριτζ

Μετά απο δύο ήττες ,η Οξφορντ, σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, ξαναβρίσκει τα πατήματα της και μπαίνει δυναμικά στην μάχη της πρώτης εξάδας ,όντας στην 4η θέση της βαθμολογίας . Εκμεταλλευεται την έδρατης αρκετά, έχοντας δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες με 11 over σε 17 αναμετρήσεις.

Η Κέμπριτζ, από την άλλη, έχοντας σώσει την κατηγορία, έχει βρεί τον καλό της εαυτό και μετρά τρία παιχνίδια αήττητη. Μετά την ισοπαλία με την Μπέρτον(2-2 εκτός έδρας) κατάφερε να κάνει δύο νίκες σερί απέναντι σε Ακρινγκτον και Πλίμουθ με το ίδιο σκορ,(2-0), αμφότερες εντός έδρας . Εκτός έδρας έχει τέσσρρις νίκες-5 ισοπαλίες και επτά ήττες.

Προϊστορία: Δύο νίκες σερί για την ομάδα της Οξφορντ, την τελευταία δεκαετία(2-0 και 1-0 αντίστοιχα)

Εκτίμηση: Δύο σημαντικές νίκες για αμφότερες σε ισάριθμα παιχνίδια αλλά η Οξφορντ έχει και πιο δυνατούς στόχους αλλά και φαινομενικά είναι καλύτερη ομάδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

263 Σέφιλντ Γουεν.-Τσάρλτον

Σπουδαία νίκη για την ομάδα της Σέφιλντ η οποία έκανε ανατροπή απέναντι στη Ντονκάστερ, επικρατώντας με 3-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά το γύρισε και πήρε μία νίκη η οποία την φέρνει κοντά στον στόχο των πλέι οφ και όντας στο -1 από την Σάντερλαντ που βρίσκεται στην 6η προνομιούχο θέση . Πριν τη νίκη με τη Ντονκάστερ είχε χάσει με 2 -0 ,εντός έδρας, από την πρωτοπόρο Ρόδεραμ. Γενικά είναι ομάδα κυνική επιθετικά που προσέχει την άμυνα της και καταφέρνει να μετουσιώνει σε γκολ τις ευκαιρίες που της δίνονται. Στο “Χίλσμπορο” έχει 9 νίκες – 4 ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η Τσάρλτον είναι ,πολύ απλά, σε κακό φεγγάρι. Τέσσερις σερί ήττες με δέκα γκολ παθητικό και μόλις δύο γκολ υπέρ με την ομάδα να βρίσκεται στους 39 βαθμούς μόλις εννιά απο την επικίνδυνη ζώνη και αν συνεχίσει έτσι κινδυνέυει να μπλέξει σε περιπέτειες. Εκτός έδρας μετρά τέσσερις νίκες-τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες .

Προϊστορία: Τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια στο Χίλσμπορο την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Ο άσος, κοντά στο 1.90 μοιάζει πολύ δυνατός για τις “κουκουβάγιες” και θα είναι η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 823 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x