Spread the love

Δύο δυνατές αποδόσεις που θα μας πληρώσουν καλά είναι οι  επιλογές μας στη Λιγκ 2.

 

Mπάροου-Χαρογκέιτ

Σε κακή κατάσταση η Μπάροου  που βρίσκεται  στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και  συγκεκριμένα από την Ολνταμ έχοντας επτά νίκες -δέκα  ισοπαλίες και δεκατέσσερις  ήττες με τέρματα 30-39. Μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία  έξι παιχνίδια που έχει δώσει με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Εντός έδρας μετρά τρεις νίκες – επτά  ισοπαλίες και  έξι ήττες, ενώ πιο πρόσφατο  είναι  το 0-0 απέναντι στη Στιβενέιτζ.

Η Χαρογκέιτ κατάφερε να κάνει μεγάλό διπλό, ύστερα από δύο ήττες και μία ισοπαλία, με ένα απόλυτα επιβλητικό διπλό απέναντι στην Μπράντφορντ με σκορ 1-3. Αυτή τη φορά μπόρεσε να  φέρει μία ισορροπία στην άμυνα και την  την επίθεση της και με το τρίποντο ουσιαστικά έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία , αλλά και παράλληλα λοξοκοιτάει τα πλέι οφ με -9 από την 7η προνομιούχο θέση. Εκτός έδρας έχει 6-3-7.

Προϊστορία: Την τελευταία πενταετία έχει κάνει δύο διπλά και έχει πάρει δύο ισοπαλίες η Χαρογκέιτ  που έχει να χάσει στο συγκεκριμένο γήπεδο απο τη σεζόν 13-14.

Εκτίμηση: Δεν είναι στα καλά της η Μπάροου, αγριεμένη και με καλή ψυχολογία η Χαρογκέιτ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σαν σημείο διπλό και σαν ειδικό στοίχημα Over

Μπρίστολ Ρ-Εξετερ

Σε τρομερή κατάσταση η Μπρίστολ που  έχει τέσσερα ματς αήττητη με μία ισοπαλία και τρεις σερί νίκες   χωρίς να δεχτεί γκολ  και συνδυάζοντας το καλό ποδόσφαιρο και  τα αποτελέσματα. Νίκησε  με 2-0 τη Σάτον, 0-4 τη Στιβενέιτζ  και 02 τη Λέιτον.  Πλέον είναι στο μείον από την 7η προνομιούχο θέση,ενώ εντός έδρας  έχει οκτώ νίκες-δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Η Εξετερ έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλίες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, πιο πρόσφατη η επική ανατροπή  κόντρα στη Χαρογκέιτ με 4-3.  Απέδειξε ότι  πέρα απο τα σέτ παιχνίδια μπορεί να διαχειρίζεται και  τα …τρελά παιχνίδια.  Το προηγούμενο Σάββατο δεν είχε αγώνα οπότε προετοιμάστηκε και ψυχολογικά και αγωνιστικά .Μακριά απο το σπίτι της μετρά έξι νίκες-έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες,ενώ είναι στο -3 απο την τρίτη Τρανμίρ.

Προϊστορία: Τρείς νίκες την τελευταία δεκαετία για τους Ρόβερς και πιο πρόσφατο το 3-1 της σεζόν 15-16.

Εκτίμηση: Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο αλλά θα στηρίξω τον άσο λόγω έδρας και παράδοσης.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

(Visited 865 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x