ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Χιλή: Ουατσιπάτο – Κόλο Κόλο

Χιλή: Ουατσιπάτο – Κόλο Κόλο
Spread the love

Στο «CAP» του Ταλκαχουάνο το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Ουατσιπάτο να ψάχνει την έκπληξη, την στιγμή που η Κόλο Κόλο θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα, μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με τη Λα Σερένα και την Άουνταξ Ιταλιάνο.

Τέσσερις βαθμοί για την Ουατσιπάτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, βλέποντας την ομάδα του 54χρονου Μάριο Σάλας να βγάζει αντίδραση μετά το βαρύ 0-4 της πρεμιέρας στην έδρα της Κουρικό, καθώς επικράτησε 2-1 στην συνέχεια της Άουνταξ Ιταλιάνο στο «CAP», ενώ 1-1 την περασμένη εβδομάδα στο «Ελ Τενιέντε» της Ρανκάγουα με την τοπική Ο΄Χίγκινς. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μόντες και 1-0 για την Ουατσιπάτο στο ματς στην έδρα της Ο΄Χίγκινς στο δέκατο πέμπτο λεπτό, με την «απάντηση» όμως από τους γηπεδούχους να έρχεται στο είκοσι τέσσερα. Χωρίς πολλές φάσεις πάντως στην συνέχεια, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος του ματς, παρά το γεγονός πως είχε κάτι παραπάνω από μια ώρα αγώνα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, η νέα ποδοσφαιρική χρονικά ξεκίνησε ιδανικά για την Κόλο Κόλο, καθώς η κυπελλούχος Χιλής επικράτησε 2-0 τόσο στον τελικό του Σούπερ Καπ στην ουδέτερη έδρα της Κονσεπσιόν της πρωταθλήτριας Κατόλικα όσο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος φιλοξενώντας την Έβερτον Ντε Βίνα. Παρόλα αυτά, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς ακολούθησαν δύο ισοπαλίες, το εκτός 1-1 με τη Λα Σερένα και το 1-1 φιλοξενώντας την Άουνταξ Ιταλιάνο, στην 2η και 3η αγωνιστική αντίστοιχα. Πολύ δυνατό το ξεκίνημα της Κόλο Κόλο στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της με την Άουνταξ Ιταλιάνο, με την κυπελλούχο Χιλής να κερδίζει δύο πέναλτι, με εύστοχο το πρώτο στο επτά από τον Λουσέρο, αλλά άστοχο το δεύτερο από τον διεθνή Περουβιανό μέσο Κόστα. Το 1-1 ακολούθως κόντρα στην ροή του αγώνα, από αυτογκόλ του Αργεντινού στόπερ Αμόρ στο πενήντα τρία, ενώ ανώτερη μέχρι το φινάλε η Κόλο Κόλο, έχοντας ευκαιρίες και ένα οριζόντιο δοκάρι, παρά το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το εβδομηκοστό τρίτο λεπτό. Τιμωρημένος για σήμερα, ο μέσος Πάβες.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ουατσιπάτο, έξι για την Κόλο Κόλο και τέσσερις ισοπαλίες, στις 12 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «CAP», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Να πω την αλήθεια, το 2,00 που συνοδεύει τη «μεγάλη» Κόλο Κόλο είναι αρκετά ελκυστικό. Παρόλα αυτά, στις δύο ισοπαλίες που προηγήθηκαν υπήρχε έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια και έδειξε και ευάλωτη αμυντικά, ενώ και η Ουατσιπάτο, ειδικά στο «σπίτι» της δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 294 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x