Spread the love

Η Μίλαν του Στέφανο Πιόλι υποδέχεται στο Σαν Σίρο την αιώνια αντίπαλο Ίντερ του Σιμόνε Ιντζάκι στον διπλό ημιτελικό του κυπέλλου Ιταλίας και αυτή θα είναι η τρίτη φετινή τους αναμέτρηση Στα δύο ματς του πρωταθλήματος στις 7 Νοεμβρίου με τυπικά γηπεδούχο τη Μίλαν είχαμε ισοπαλία με 1-1 και στις 6 Φεβρουαρίου η τυπικά γηπεδούχος Ιντερ προηγήθηκε αλλά ο Ζιρού με 2 γκολ γύρισε το ματς και χάρησε τη νίκη στη Μίλαν

 

Οι δύο ομάδες έχουν στόχο και το πρωτάθλημα και η Μίλαν βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από την Ίντερ αλλά η Νάπόλι που έχει τους ίδιους βαθμούς με την Μίλαν διεκδικεί και αυτή το Σκουντέτο Την τελευταία αγωνιστική η Μίλαν ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ουντινέζε εντός έδρας, η Ίντερ «γκέλαρε» στη Γένοβα με το 0-0. Και είδαν τη Νάπολι να πατάει στην κορυφή μετά τη νίκη της στη Ρώμη απέναντι στη Λάτσιο.

Ο Στέφανο Πιόλι εκτός των γνωστών απουσιών των Κιάερ και Ιμπραίμοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει απόψε και στον Τονάλι. Ο Ιταλός χαφ είναι τιμωρημένος με μία αγωνιστική λόγω καρτών. Δεν έχει προβλήματα ο Ιντζάγκι, που θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Σκρίνιαρ και Λαουτάρο Μαρτίνες που θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα.

Μίλαν: Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει φέρει ως αποτελέσματα: 5 νίκες , 4 ισοπαλίες , 1 ήττα σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνίστηκε.

Ίντερ: Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα: 2 νίκες , 5 ισοπαλίες , 3 ήττες . Στις δέκα αυτές αναμετρήσεις μέτρησε 3 φορές το over 2.5 και 7 φορές το under 2.5 .

Πιθανές Συνθέσεις

Μίλαν: Μενιάν, Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Φλορέντζι, Μπενασέρ, Κεσιέ, Μεσίας, Κρούνιτς, Λεάο, Ζιρού

 

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι, Ντε Βράι, Πέρισιτς, Ντούμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Τζέκο, Λαουτάρο

 

Πρόταση: Over και γκολ γκολ

(Visited 305 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x