Spread the love

Οι Πειρατές από το Μπρίστολ απειλούν τη Μπάροου, ενώ η Γουόλσολ έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα ζημιάρα κόντρα στο τοπ 2 της  Λιγκ 2

Mπρίστολ Ρ. -Μπάροου

Γκέλα είναι για την Μπρίστολ το 1-1 με την Εξετερ, έστω και αν η αντίπαλος της  είναι στα πλέι οφ και εκείνη όχι. Πέντε παιχνίδια αήττητοι οι “Πειρατές”  που μετά απο τρεις δυνατές νίκες έμειναν στο 1-1. Εχουν παιχνίδια ακόμα που χρωστάνε αλλά όντας στο μείον τέσσερα απο τη ζώνη των πλέι οφ η νίκη  μοιάζει αυτοσκοπός.  Εντός έδρας  δεν είναι και ιδιαίτερα συνεπής με τη νίκη καθώς έχει οκτώ νίκες-τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες με μοιρασμένα τα οver  και τα Under (Aπό οκτώ).

Η Μπάροου, από την άλλη, δίνει τη δική της μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Είναι στο +2  από την ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα την Ολνταμ.  Μία νίκη στα τελευταία έξι της παιχνίδια  με τρεις ισοπαλίες στά τέσσερα πιο πρόσφατα. Πρόβλημα στην επίθεση η απουσία γκολ  για δύο ματς, θετικό το ότι δεν δέχτηκε γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Στιβενέιτζ και Χαρογκέιτ. Εκτός έδρας  έχει τέσσερις νίκες-τρεις ιοσπαλίες και οκτώ νίκες.

Προϊστορία:  Δεν υπάρχει την  τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Εστω και οριακά η επιλογή μου θα είναι ο άσος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

Νορθάμπτον-Γουόλσολ

Είναι ένα παιχνίδι απόλυτα οριακό για τη γηπεδούχο η οποία πρέπει να κερδίζει για να μπορέσει να είναι στη  δεύτερη θέση της βαθμολογίας.  Συνεχίζει να κυνηγιέται απο την Τρανμίρ  με την οποία είναι ισόβαθμη και την οποία  θα ξεπεράσει με +3 αν κερδίσει μαι στο +1 αν φέρει ισοπαλία.  Εντός έδρας έχει δέκα νίκες-δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες  με έντεκα under σε δεκαέξι αναμετρήσεις  κάτι που σημαίνει ότι η πλειοψηφία των νικών  της είναι οι λεγόμενες επαγγελματικές.  Πάντως, στα τελευταία δύο παιχνίδια που έχει παίξει έμεινε στο 0-0 με τη Σκάνθορπ και έχασε εκτός έδρας απο τη Ροτσντέιλ  με 1-0 .

Η Γουόλσολ, μετρά 3-0-1 στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει με την αλλαγή προπονητή να έχει αλλάξει προς το καλύτερο , το μομέντουμ της ομάδας η οποία δύσκολα θα κινδυνεύσει.Οι Saddlers έχουν καταφέρει να φέρουν την ισορροπία στις γραμμές τους με το 3-5-2 οι οποίες είναι πολύ κοντά  και δεν δίνουν πολλά δικαιώματα στους αντιπαλους.  Το κατάλαβαν πολύ καλά και η Φορεστ Γκριν, που   είναι πρωτοπόρος αλλά και η Τρανμιρ που ισόβαθμη με τη Νορθάμπτον.  Αρα έχει την τεχνογνωσία ο προπονητής με τις πιο δυνατές ομάδες. Γενικά, εκτός έδρας, έχει τέσσερις νίκες -τρεις ισοπαλίες και εννιά ήττες.

Προϊστορία: Τρεις φορές έχουν κοντραριστεί την τελευταία δεκαετία. Δύο φορές  νίκησε η Νορθάμπτον και πρόπερσι η Γουόλσολ.

Eκτίμηση: Σε κακό φεγγάρι η Νορθάμπτον και η Γουόλσολ μπορεί να κανει τη ζημιά

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2

(Visited 415 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x