ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Κρίσταλ Πάλας- Στόουκ

FA Cup Αγγλίας: Κρίσταλ Πάλας- Στόουκ
Spread the love

Στο Λονδίνο η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Στόουκ με τους γηπεδούχους να έχουν σχεδόν κομπλέ αποστολή και μια διαφορά ασφαλείας ( +9) από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα που τους δίνει την πολυτέλεια να κυνηγήσουν απόψε μια διάκριση στον θεσμό του Κυπέλλου.

Οι “¨Αετοί του Λονδίνου” προέρχονται από το 1-1 που έφεραν με την Μπέρνλι την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα σε ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο αδίκησαν τους εαυτούς τους , και δεν είναι λίγα τα φετινά παιχνίδια που τους έχει συμβεί αυτό, με αποτέλεσμα να αρκεστούν στον βαθμό της ισοπαλίας αν και με βάση την εικόνα του αγώνα τους άξιζε η νίκη.

Ο Πατρίκ Βιεϊρά οδηγεί τους Λονδρέζους σε μια άνετη παραμονή στην κατηγορία και του δίνεται η ευκαιρία να οδηγήσει την ομάδα του και σε μια διάκριση στο Κύπελλο. Στο απαραίτητο Rotation οι: Εζέ, Μάρτιν Κέλι, Γουίλ Χιούτζ και ο Σέϊκου Κογιάτε αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα απόψε.

Οι Potters είδαν το όνειρο της συμμετοχής τους στα φετινά μπαράζ ανόδου να μετατρέπεται σε εφιάλτης αφού όχι μόνο δεν κέρδισαν στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους αλλά έχασαν κιόλας στα δυο από αυτά από την Λούτον και την Μπόρνμουθ με το ίδιο σκορ: 2-1.

Κάπως έτσι κατρακύλησαν στην 15η θέση και εξανεμίστηκαν οι όποιες ελπίδες είχαν για μια θέση στα μπαράζ.

Με τα δυο γκολ που δέχτηκαν στο τελευταίο 10λεπτο από τα “¨κεράσια” την περασμένη αγωνιστική έχουν συμπληρώσει ήδη δυο τέρματα παθητικό μέσο όρο στα τέσσερα τελευταία τους 90λεπτα.

Προϊστορία: Η Πάλας έχει κερδίσει και στα 7/8 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις την Στόουκ ενώ τα τρία τελευταία έχουν λήξει και με πάνω από δυο τέρματα.

* Δίκαιο φαβορί η Πάλας και ας έχουμε να κάνουμε με το Κύπελλο Αγγλίας. Το ποντάρισμα μου εδώ με το ανάλογο ρίσκο θα είναι σε combo ο Άσος με το Goal αφού οι “Αετοί του Λονδίνου” έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό μόνο στα 2/9 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους. Η σχετική απόδοση είναι στο 3,50.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Goal

(Visited 296 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x