ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βλάχοβιτς – Μπάτζιο : Βίοι παράλληλοι

Βλάχοβιτς – Μπάτζιο : Βίοι παράλληλοι
Spread the love

Ο Σέρβος, Ντούσαν Βλάχοβιτς επιστρέφει το βράδυ στην Φλωρεντία ως παίκτης της Γιουβέντους για να παίξει στον 1ο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ο Σέρβος επιθετικός που για χάρη του η Γιουβέντους δαπάνησε 80 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από την Φιορεντίνα είναι πλέον ο πιο μισητός παίκτης στη Φλωρεντία.

Έχει φέρει τα γκολ που έλειπαν στη Γιουβέντους και το ξεκίνημά του με τους «μπιανκονέρι» ήταν καλύτερο από αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο.

Ο C7 είχε πετύχει τρία γκολ στα πρώτα έξι παιχνίδια του (540 λεπτά) στη Γιουβέντους, ενώ ο Σέρβος αστέρας μετράει τέσσερα τέρματα στις πρώτες έξι εμφανίσεις του, έχοντας μάλιστα και λιγότερα λεπτά από τον Κριστιάνο.

Πάντως απόψε κόντρα στην παλιά του ομάδα ο Βλάχοβιτς θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ρομπέρτο ​Μπάτζιο. Η «θεϊκή Αλογοουρά» είχε καλύτερο ξεκίνημα από τον Σέρβο με πέντε γκολ στα πρώτα έξι παιχνίδια του στη Γιουβέντους, προσθέτοντας ένα ακόμα στην έβδομη εμφάνισή του. Ωστόσο, ένα τέρμα κόντρα στη Φιορεντίνα θα επέτρεπε στον Βλάχοβιτς να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Μικρού Βούδα.

Μοιάζουν πολύ οι περιπτώσεις Βλάχοβιτς Μπάτζιο . Όπως το 1990 είχαν δημιουργηθεί επισόδεια έτσι και τώρα αναμένεται μεγάλος ντόρος. Εξω από το “Αρτέμιο Φράνκι” οι οπαδοί της ομάδας της Φλωρεντίας κρέμασαν πανό και απειλούν ευθέως τον Σέρβο.

«Οι μπράβοι δεν θα σου σώσουν τη ζωή τσιγγάνε», έγραφε ένα από τα πανό.

(Visited 154 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x