ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Σάουθαμπτον- Γουέστ Χαμ

FA Cup Αγγλίας:  Σάουθαμπτον- Γουέστ Χαμ
Spread the love

Οι “Άγιοι” έχουν στα υπέρ τους την πολύ καλή εικόνα τους στα εντός έδρας παιχνίδια τους , είναι αήττητοι σε 11 διαδοχικά ματς από τον Σεπτέμβριο, αλλά εις βάρος τους μια άσχημη πρόσφατη παράδοση απέναντι στην Γουέστ Χαμ την οποία και δεν έχουν κερδίσει εντός έδρας για τον θεσμό του Κυπέλλου εδώ και έξι αγώνες.

Οι γηπεδούχοι μετά το “επαγγελματικό” 2-0 που πέτυχαν το βράδυ της Παρασκευής επί της Νόριτς εντός έδρας είδαν το αήττητο ρεκόρ τους να διευρύνεται στα έξι παιχνίδια έχοντας μάλιστα κερδίσει στα 3/4 τελευταία. Κάπως έτσι έχουν καταφέρει να πλασαριστούν στην πρώτη 10άδα της βαθμολογίας δηλαδή αρκετά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη κάτι που σημαίνει πως

Ο Ράλφ Χάσελνχουλτ θα κυνηγήσει την διάκριση στο Κύπελλο αλλά σε ένα εκτεταμένο Rotation αφού οι: Καμπαγέρο, Σμαλ, Ντιαλό και ο Βαλέρι θα είναι στην 11άδα με σχηματισμό “4-4-2” με τους: Μπρόγια, Λονγκ ως επιθετικό δίδυμο.

Τα “σφυριά” με σκόρερ τον 27χρονο Τόμας Σούτσεκ ανήμερα των γενεθλίων του επικράτησαν με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 της Γουλβς και έτσι παρέμειναν σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ δηλαδή στο -2 από την 4η Μάντσεστερ.Γ με τις δυο ομάδες να έχουν ίδιο αριθμό (27) αγώνων.

Ωστόσο αυτό που πρέπει να προβληματίζει τον Ντέιβιντ Μόγιες , κυρίως μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, είναι πως η ομάδα του δεν αποδίδει το ίδιο καλά και στα εκτός έδρας ματς όπου αριθμεί 5/9 ήττες στην Premier League ενώ πιο ειδικά είναι δίχως 2ιπλο στις τελευταίες τρεις “εξορμήσεις” της ( 0-2-1) εκ των οποίων και το ματς στον προηγούμενο γύρο στο FA Cup όπου χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει την Κίντερμινστερ.

Οι: Ογκμπόνα, Κουφάλ, Γιαρμολένκο και ο Μαζουακού είναι εκτός δράσης για τους φιλοξενούμενους.

Προϊστορία: Τα 3 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχουν λήξει όλες με λιγότερα από τρία γκολ.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo το 1Χ με το Under 3,5 σε απόδοση 2,10. Προβλέπω ένα κλειστό ματς και δίνω ένα προβάδισμα στους γηπεδούχους που έχουν παρουσιάσει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο εντός έδρας τελευταία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ + Under 3,5

(Visited 342 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x