ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Λούτον- Τσέλσι

FA Cup Αγγλίας:  Λούτον- Τσέλσι
Spread the love

Στο Λούτον δοκιμάζεται η παγκόσμια πρωταθλήτρια Τσέλσι με στόχο την πρόκριση στην 8άδα του θεσμού αλλά στον απόηχο της παράδοσης των μετοχών του Αμπράμοβιτς σε διαχειριστές του συλλόγου σε ένα κάπως ομιχλώδες τοπίο και υπό την πίεση του πολέμου που μαίνεται στην Ουκρανία.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα αφού έχουν κερδίσει στα 6/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων μάλιστα οι 5/6 από αυτές είναι για το πρωτάθλημα.

Το πολύτιμο 1-0 που πέτυχαν την περασμένη αγωνιστική επί της Ντέρμπι τους έχει φέρει στην 6η θέση κάτι που σημαίνει πως στην παρούσα φάση βρίσκονται εντός εντός ανέλπιστου στόχου , τουλάχιστον στην έναρξη της σαιζόν, δηλαδή της εξασφάλισης μιας θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Οι μπλε έχασαν την Κυριακή στον τελικό του Carabao Cup από την Λίβερπουλ στην διαδικασία των πέναλτι οπότε είναι δεδομένο πως ο Τούχελ , που πιέστηκε πολύ στην χθεσινή Σ/Τ ενόψει του αποψινού αγώνα να σχολιάσει τις εξελίξεις με τον Αμπράμοβιτς λόγω του πολέμου, θα προβεί το βράδυ σε εκτεταμένο Rotation.

Εκτός δράσης λόγω τραυματισμών οι: Κρίστενσεν, Τσίλγουελ, Ζίγιεκ και ο Αθπιλικουέτα.

Προϊστορία: 7-7-13. Στο πιο πρόσφατο τον Ιανουάριο του 2021 και πάλι για τον ίδιο θεσμό οι Λονδρέζοι είχαν επικρατήσει εντός έδρας με 3-1.

* Σε καλή ψυχολογία και momentum οι γηπεδούχοι ενώ την ίδια ώρα η Τσέλσι έχει δεχτεί γκολ και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια της στον θεσμό από την Τσέστερφιλντ που αγωνίζεται στην National League και την Πλίμουθ που παίζει στην League 1. To Goal σε τιμή διπλασιασμού είναι Value bet. Από την άλλη πλευρά οι μπλε έχουν σκοράρει στα 14/16 τελευταία τους παιχνίδια και οι εξαιρέσεις ήταν απέναντι σε Μ.Σίτι και Λίβερπουλ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 379 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x