Spread the love

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Βόλο σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την Σούπερλιγκα.

Ενα από τα πλέον αποφασιστικά βήματα για την παραμονή του στην κατηγορία αλλά και την αποφυγή των πλέι οφ παραμονής έκανε ο Ατρόμητος με το διπλό απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης  με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο  Ευθύμης  Κουλούρης, που έχει βρει τον εαυτό του σε ένα κρίσιμο σημείο του Πρωταθλήματος, οδηγώντας σε νίκες και επιτυχίες την ομάδα του.  Πλέον, η ομάδα του Κοουλμαν έχει καταφέρει να βρίσκεται στους 20 βαθμούς αφήνοντας προτελρυταία την ομάδα της Λαμίας και αν καταφέρει να ερδίσει και σήμερα  μπορεί να κοιτάει και πιο ψηλά. Εκτός αποστολής οι Μπεντινέλι-Νάτσος και Κωτσόπουλος  για τον Ατρόμητο που στην έδρα του μετράει  τέσσερις νίκες-δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες

Ο Βόλος,  με 29 βαθμούς, έχει  λιγοστές ελπίδες για τα πλέι οφ, αν κάνει δύο στα δύο και με συνδυασμό αποτελεσμάτων,  και θα είχε περισσότερες αν έπαιρνε περισσότερους βαθμούς στα τελευταία ματς με Παναιτωλικό-ΟΦΗ, Ολυμπιακό.  Εκτός έδρας έχει τρεις νικες-τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, ενώ αγωνιστικά η ομάδα του Μπράτσου εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Φερνάντες(μέσος) και Ρομέρο(αμυντικός) .Στον αντίποδα επιστρέφουν  ο αμυντικός Φεράρι και ο μέσος Μπαριέντος.

Προϊστορία: Τρία σερί Under  και 1-1-1 η προϊστορία με γηπεδούχο τον Ατρόμητο.

Εκτίμηση : Ο Φαβοριτισμός του 1.80 στον Ατρόμητο δεν μου κάνει. Θα επιλέξω το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και απο κει και πέρα ίσως και το οver,σε μία άλλη επιλογή.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ -Γκολ

 

(Visited 378 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x