Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ – Λιντς

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ – Λιντς
Spread the love

Στο King Power η Λέστερ υποδέχεται την Λιντς με τις “Αλεπούδες” να προσπαθούν να πιάσουν το momentum μετά τις δυο back to back νίκες που πέτυχαν επί της Ράντερς και της Μπέρνλι σε Conference League και Premier League αντίστοιχα και τα “παγόνια” , από την πλευρά τους να επιζητούν μια νέα αρχή με τον Αμερικανό Τζέσε Μαρτς στον πάγκο τους αντί του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Οι “Αλεπούδες” έφυγαν με ένα σπουδαίο 2ιπλο από το Turf Moor επικρατώντας με 2-0 και έτσι όχι μόνο κατέκτησαν τρεις πολύτιμους βαθμούς αλλά είχαν πολλαπλά οφέλη. Πανηγύρισαν την “παρθενική” τους νίκη στην κατηγορία μέσα στο 2022, το έπραξαν με μηδέν παθητικό, ενώ ο υγιής μετά από καιρό Τζέιμι Βάρντι βρήκε ξανά δίχτυα επίσης.

Τα “παγόνια” μετά από μια πετυχημένη και γεμάτη 4ετία έλυσαν την συνεργασία τυς με τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος λατρεύτηκε από τον απαιτητικό κόσμο του συλλόγου, και έτσι ντεμπούτο θα κάνει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Τζέσε Μάρτς με θητεία σε Ν/Υ Red Bulls, Ζάλτσμπουργκ και Λειψία.

Το δίχως άλλο δύσκολο το έργο του αφού βρίσκει την ομάδα στην 16η θέση μόλις στο + 2 από την επικίνδυνη ζώνη και με άθλιο ρεκόρ εκτός έδρας που μεταφράζεται σε 10 βαθμούς συγκομιδή σε 13 “εξορμήσεις” τους αλλά και με 35 γκολ παθητικό.

Προϊστορία: Αρκετά ισορροπημένη η μεταξύ τους παράδοση αφού μοιράζονται 26 ισοπαλίες και η Λιντς έχει κερδίσει ένα παραπάνω ματς με 32 έναντι 31.

* Τα 16/20 τελευταία παιχνίδια της Λέστερ έχουν λήξει όλα με πάνω από δύο τέρματα ενώ αντίστοιχα στα 11/13 της Λιντς έχουν επιτευχθεί από 3 τέρματα και πάνω. Έτσι το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το Over 2,5 με Goal και στα ειδικά στοιχήματα ο Τζέιμι Βάρντι ως Anytime σκόρερ στο 90λεπτο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal/ Τζέιμι Βάρντι anytime σκόρερ στο 90λεπττο

(Visited 692 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x