ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ράσινγκ – Ταγέρες

Αργεντινή: Ράσινγκ – Ταγέρες
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Πρεσιντέντε Περόν»  με την Ράσινγκ να ψάχνει το τρίποντο με το οποίο πολύ πιθανό να βρεθεί στην πρώτη τετράδα του ομίλου της, την στιγμή που η Ταγέρες προσπαθεί ακόμα να σπάσει το ρόδι στην φετινή Λίγκα Προφεσιονάλ.

Να σημειωθεί, πως οι 28 ομάδες είναι μοιρασμένες σε δύο ομίλους των 14, με την πρόκριση για τα χιαστί νοκ άουτ ματς των πλέι οφ να παίρνουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ.

Ισοπαλία με 2-2 την περασμένη εβδομάδα στο «Μονουμεντάλ» με την Ρίβερ Πλέιτ, με την Ράσινγκ να παραμένει αήττητη και με απολογισμό έξι βαθμών στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Επιστροφή από το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου στο «Μονουμεντάλ», με περίτεχνη κεφαλιά του Μιράντα στο ογδοηκοστό δεύτερο λεπτό, έχοντας προηγηθεί, το εντός 0-0 της πρεμιέρας με την Χιμνάσια Λα Πλάτα, το 2-2 στην έδρα της Ντεφένσα και το 3-0 φιλοξενώντας την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του αγώνα με την Ταγέρες.

Στην άλλη πλευρά, δύο βαθμοί για την Ταγέρες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ενεργητικό ενός μόλις τέρματος και προβληματισμός φυσικά στην ομάδα του «γνωστού» μας από το πέρασμα του από την Ελλάδα, 58χρονου Γκιγιέρμο Όγιος. Μοναδικό γκολ στο πρωτάθλημα στο εντός 1-2 της περασμένης εβδομάδας από τη Νιούελς, από πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, έχοντας προηγηθεί, το εκτός 0-1 της πρεμιέρας από την Πλατένσε, το 0-0 φιλοξενώντας την Ουνιόν Σάντα Φε και το 0-0 στην έδρα της Πατρονάτο. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης της με την Ράσινγκ.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Ταγέρες το 2021, ενώ ισοπαλία με 1-1 τόσο το 2016 όσο και το 2017, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ράσινγκ.

Σε καλύτερη κατάσταση η Ράσινγκ, ενώ δυστοκία και προβληματισμός στην ομάδα του Όγιος, με επιλογή μου τον «άσο», μάλιστα σε μία αρκετά ελκυστική τιμή, παρά το γεγονός πως υπάρχει το ψεγάδι της προϊστορίας για τους γηπεδούχους, καθώς τελευταία φορά που κέρδισαν στο «Πρεσιντέντε Περόν» την Ταγέρες, πέρα της δεκαετίας, ήταν το 2004.

Εκτίμηση:  1

(Visited 347 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x