ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Γουότφορντ- Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουότφορντ- Άρσεναλ
Spread the love

Δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι για την Γουότφορντ του Ρόι Χόντγκτσον απέναντι σε ομάδα της Big 6 αφού μόλις την περασμένη αγωνιστική είχαν αποσπάσει “λευκή” ισοπαλία από την Μάντσεστερ.Γ και τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν την φορμαρισμένη Άρσεναλ.

Οι “σφήγκες” πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στο “Θέατρο των Ονείρων” από την Μάντσεστερ.Γ και είδαν την τύχη και η μαζική τους άμυνα να αποδίδει.

Η έλευση του 74χρονου τεχνικού έκανε πιο συμπαγή στα μετόπισθεν την ομάδα αλλά στην επίθεση είναι αρκετά δυσκοίλια.

Είναι ωστόσο χαρακτηριστικό πως μπροστά στο κοινό τους αριθμούν 7 διαδοχικές ήττες ενώ ο ίδιος ο Χόντγκτσον αριθμεί ως αντίπαλος προπονητής της Άρσεναλ σε εντός έδρας παιχνίδια μόλις 1/12 νίκες.

Επίσης τον μήνα Μάρτιο η Γουότφορντ έχει κερδίσει μόλις 3/20 παιχνίδια της στην κατηγορία εκ των οποίων μάλιστα οι 14 είναι ήττες.

 

Οι “κανονιέρηδες” προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και σε απόσταση βολής από την 4η πολυπόθητη θέση που δίνει και το τελευταίο εισιτήριο για το Champions League.

Ζητούμενο να κάνει “καρέ” στα “τρίποντα” αφού εάν το πετύχει και την ευνοήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα , η 4η Μάντσεστερ.Γ παίζει στο Etihad κόντρα στην άσπονδη συμπολίτισσα Μ.Σίτι και η 5η Γουέστ Χαμ στο Anfield κόντρα στην 2η Λίβερπουλ, μπορεί να την βρει το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής στην 4η θέση και με δυο ματς λιγότερα από “Κόκκινους Διαβόλους” και “Σφυριά”.

Αμφίβολοι οι: Τομιγιάσου, Εμιλ Σμι Ρόου για τους φιλοξενούμενους.

Η Άρσεναλ έχει μαζέψει 13/15 βαθμούς απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας.

Προϊστορία: Η Άρσεναλ έχει κερδίσει στα 12/15 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους απέναντι στην Γουότφορντ σε όλες τις διοργανώσεις. Το αντίστοιχο ρεκόρ στην Premier League είναι: 7-1-1.

* Το momentum , η φόρμα, η κακή επίδοση των γηπεδούχων μέσα στην έδρα τους και η ευνοϊκή παράδοση των Λονδρέζων στο Vicarage Road με οδηγούν στο 2ιπλό σε απόδοση στο 1,60.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 513 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x