Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Μάντσεστερ.Γ

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Μάντσεστερ.Γ
Spread the love

Στο Etihad η Μ.Σίτι υποδέχεται την Μάντσεστερ.Γ στο ντέρμπι που διχοτομεί μια ολόκληρη πόλη στην μέση και στην παρούσα φάση εκτός από το γόητρο έχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο άσπονδες συμπολίτισσες.

Οι “πολίτες” ίσως δίνουν και το κρισιμότερο παιχνίδι τους στην τρέχουσα σαιζόν.

Με δυο back to back νίκες απέναντι σε Έβερτον και Πίτερμπορο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την εντός έδρας ήττα που γνώρισαν από την Τότεναμ (2-3) πριν από λίγες εβδομάδες αλλά η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν πείθει τελευταία με την απόδοση της.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως πριν την ήττα από τους σπερς μέτραγαν 7 διαδοχικές νίκες στην έδρα τους ενώ τα 36 γκολ που έχουν πετύχει σε 13 αγώνες μπροστά στο κοινό τους είναι τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν στις υπηρεσίες των: Ρούμπεν Ντίας, Κολ Πάλμερ, Μπέντζαμιν Μεντί και Ζακ Στέφεν ενώ το πιθανότερο σενάριο να είναι δούμε το “4-3-3” με τους: Φόντεν, Σίλβα και Μαχρέζ ως επιθετική τριάδα.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” πέταξαν άλλους δυο πολύτιμους βαθμούς στο 0-0 που παραχώρησαν στην Γουότφορντ την περασμένη αγωνιστική και έτσι δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες που είχαν προηγηθεί επί της Μπράιτον και στο Elland Road ενώ θετικό αποτέλεσμα ήταν και η ισοπαλία στο Metropolitano.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως έχουν σκοράρει σε όλα τα φετινά εκτός έδρας γκολ στην κατηγορία και σε 20 διαδοχικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν στις υπηρεσίες των: Σκοτ Τόμινεϊ, Έντισον Καβάνι και βέβαια στον Μέισον Γκρίνγουντ.

Προϊστορία: Ο Πεπ δεν μπόρεσε ποτέ να βρει το κουμπί του Σόλκσιερ αφού ο Νορβηγός πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ.Γ μέτρησε 4/7 νίκες απέναντι στον Ισπανό ενώ την ίδια ώρα οι “Κόκκινοι Διάβολοι” μέτρησαν και 4/5 2ιπλά στο Etihad. Μάλιστα στα 3 από αυτά τα οποία είναι και σερί οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν από το ημίχρονο.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στο Goal (1,80) αφενός επειδή η Μ.Σίτι δεν είναι σε εξαιρετικό φεγγάρι και αφετέρου η Μάντσεστερ.Γ έχει μια ευνοϊκή πρόσφατη παράδοση στο Etihad και τούτη την φορά χρειάζεται την νίκη όχι μόνο για να κόψει την πορεία των “πολιτών” προς την κορυφή αλλά και για να μην πέσει η ίδια από την πολύτιμη 4η θέση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 488 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x