Spread the love

Στο Βικελίδης ο Αρης κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής.

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο καθώς πήραν πίσω τους έξι βαθμούς από το CAS και πέτυχαν τον στόχο των πλέι οφ. Από την ημέρα που ανέλαβε ο Μπούργος όλα πάνε καλά  για τους “κιτρινόμαυρους”  Πήραν 0-0 με τον ΠΑΟΚ και καθάρισαν Ατρόμητο 3-0 και Αστέρα 0-2.  Εντός έδρας μετρούν 6-4-2 ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός  είναι οι  τιμωρημένος Σούντγκρεν, ο τραυματίας Μπερτόγλιο και ο Mατέο Γκαρσία .

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά θέλει δύο νίκες για να “κλειδώσει” και μαθηματικά το Πρωτάθλημα νούμερο 47 στην ιστορία του. Την Τετάρτη  επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης, σε εξ αναβολής αναμέτρηση με 5-1. Εξαιρετικό παιχνίδι στο β μέρος ,μιας και το πρώτο έληξε 0-0, με πρωταγωνιστές τους Καρβάλιο-Βαλμπουενά και Μασούρα.

Οι ¨Ερυθρόλευκοι” θέλουν να κλείσουν με νίκη και να κρατήσουν το αήττητο τους  εν όψει και  των πλέι οφ και κοντά στη φιέστα για το 47ο .

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Σωκράτης -Ρεάμπτσιουκ, ο κουρασμένος Αγκιμπού   και ο τραυματίας Τικίνιο ,ενώ στην αποστολή της Α ομάδας επέστρεψαν ο Ανδρούτσος αλλά και οι Κούντε-Ρόνι Λόπες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (Κυριακή 19:00, Novasports Prime) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Σισέ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Κούντε, Φαντιγκά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Λόπες, Ροντρίγκες, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Προϊστορία: 0-2-5, πέρσι ,1-2- και 1-1

Εκτίμηση: Με αλλαγές και οι δύο, αλλά υπάρχει η θέληση για να πάρουν τη νίκη αμφότερες.  Η επιλογή του 2-3 τέρματα μοιάζει εξαιρετική και θα πάω με σκόρερ Καμαρά του Αρη και  Μασούρα του Ολυμπιακού αλλά και Γκάρι Ροντρίγκες.

(Visited 710 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x