Spread the love

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό  για την 26η αγωνιστική της Σούπερλιγκ.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή του Πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος κατάφερε να πετύχει, έχοντας  τον Κουλούρη ως σκόρερ  και μεγάλο πρωταωνιστή στη νίκη επί του Απόλλωνα με 2-0. Ηταν η τρίτη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει παίξει. Κάπως έτσι κατάφερε να είναι πάνω από τη Λαμία που είναι πλέον προτελευταία και η μάχη στα πλέι οφ θα είναι τεράστια.

Οσον αφορά στα αγωνιστικά ο Κρις Κόλμαν ανακοίνωσε τους παίκτες που θα στελεχώσουν την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Γιαννιώτης, Μάριτς, Κιβρακίδης, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Καστεγιάνο, Σάλομον, Μουνίθ, Έρλινγκμαρκ, Σπιριντόνοβιτς, Χαρίσης, Καρτάλης, Ντένιτς, Νταβιώτης, Ναμπί, Ροτάριου, Κουλούρης, Κλωναρίδης, Αλιμπέκ

Οι παίκτες που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Πέμπτης στο αθλητικό κέντρο.

O Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή στην αυριανή αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός, πέρασε σαν τρένο πάνω απο την ΑΕΚ ,επικρατώντας με 3-0, σε ένα επικό πρώτο ημίχρονο.  Φοβερό ματς απο τους Πράσινους που έκαναν την τριτη τους νίκη σε τέσσερα παιχνίδια. .Εχουν και μία ήττα απο τον Παναιτωλικό σε αυτό το διάστημα.  Η νίκη μοιάζει αυτοσκοπός για τους Πράσινους που είναι εντός πλέι οφ αλλά μετά τους βαθμούς που πήρε ο  Αρης για να μπορέσει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς να τερματίσει τέταρτη ,ενώ έχει και το Κύπελλο όπου στα ημιτελικά κοντράρεται με τη Λαμια.

Eκτός είναι οι Σένκεφελντ-Ρούμπεν και Βιγιαφάνιες με τον Μαουρίσιο  να βρίσκεται λογικά δίπλα σε Γκατσίνοβιτς και Αλεξανδρόπουλο, εκτός και να προτιμηθεί ο Κουρμπέλης.

Προϊστορία: 3-3-5 με δύο σερί διπλά.Φέτος στο Κύπελλο ,0-1.

Εκτίμηση: Ο Ατρόμητος είναι σκληρός με τον Κοουλμαν και πολύ πιο ανατγωνιστικός και απο  το ματς του πρώτου γύρου και το Κύπελλο.Ο Παναθηναϊκός έχει απουσίες και ένα παραπάνω “πρέπει”.

        ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 η γκολ γκολ

(Visited 654 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x