ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Χιλή: Ο΄Χίγκινς – Άουνταξ Ιταλιάνο

Χιλή: Ο΄Χίγκινς – Άουνταξ Ιταλιάνο
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Ελ Τενιέντε» της Ρανκάγουα, με την τοπική Ο΄Χίγκινς να ψάχνει το τρίποντο που πολύ πιθανό να την φέρει στην πρώτη τριάδα, την στιγμή που η ουραγός Άουνταξ Ιταλιάνο έρχεται από αποκλεισμό στο Κόπα Λιμπερταδόρες και θέλει να σπάσει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα.

Επικράτηση με 1-0 την περασμένη εβδομάδα στο Σαντιάγκο σε βάρος της Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε, με την Ο΄Χίγκινς να φτάνει τους επτά βαθμούς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, αλλά και να επιστρέφει ταυτόχρονα στα τρίποντα, μετά το 3-0 της πρεμιέρας φιλοξενώντας τη Λα Σερένα. Το τέρμα του Μουνιός στο τέταρτο μόλις λεπτό ήταν αρκετό για την ομάδα της Ρανκάγουα στο ματς με την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε, με την Ο΄Χίγκινς μάλιστα να αντέχει στην συνέχεια με παίκτη λιγότερο από σαράντα και να πανηγυρίζει το πρώτο της «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα. Ενδιάμεσα των δύο νικών της, 0-1 την 2η αγωνιστική στην έδρα της Παλεστίνο και 1-1 φιλοξενώντας την Ουατσιπάτο, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο 18χρονος μέσος Καστίγιο.

Στην αντίπερα όχθη, ένας μόλις βαθμός για την Άουνταξ Ιταλιάνο, από το τυχερό 1-1 της 3ης αγωνιστικής στην έδρα της  Κόλο Κόλο και μόνο ήττες φυσικά στα υπόλοιπα τρία της ματς στο πρωτάθλημα, με εντός 1-2 στην πρεμιέρα από τη Νιουμπλένσε, 1-2 ακολούθως στην έδρα της Ουατσιπάτο, ενώ 0-3 στην συνέχεια φιλοξενώντας την Αντοφαγκάστα. Άξιο αναφοράς, πως το «Ελ Τενιέντε» της είναι γνώριμο φέτος, καθώς το χρησιμοποιεί ως έδρα, ενώ αποκλεισμός στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες από την Εστουδιάντες, καθώς μετά το υπέρ της 1-0 στην πρώτη μονομαχία τους στην Ρανκάγουα, ηττήθηκε 0-2 στον επαναληπτικό στην Αργεντινή, με δύο τέρματα στην εκπνοή των ημιχρόνων.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Ο΄Χίγκινς, τρεις για την Άουνταξ Ιταλιάνο και τέσσερις ισοπαλίες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ελ Τενιέντε», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στο momentum της Ο΄Χίγκινς, παρά το γεγονός πως ο παράγοντας έδρα δεν παίζει ουσιαστικό ρόλο, από την στιγμή που όπως προαναφέρθηκε το «Ελ Τενιέντε» είναι γνώριμο στην Άουνταξ, καθώς φέτος το χρησιμοποιεί.

Εκτίμηση:  1

(Visited 191 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x