ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Φλουμινένσε – Ολίμπια

Κόπα Λιμπερταδόρες: Φλουμινένσε – Ολίμπια
Spread the love

Στο «Νίλτον Σάντος» την έδρα της Μποταφόγκο και όχι στο «Μαρακανά» η πρώτη μονομαχία της Φλουμινένσε με την Ολίμπια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Παραγουάης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Τέσσερα επίσης τα ζευγάρια στην συγκεκριμένη φάση, με τις νικήτριες ομάδες να προκρίνονται φυσικά στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ οι ομάδες που θα αποκλειστούν «υποβιβάζονται» σε αυτούς του Σουνταμερικάνα.

Δύο νίκες σε βάρος της Μιγιονάριος στον 2ο προκριματικό γύρο για την «Φλου», η οποία μετά το τυχερό 2-1 στην πρώτη μονομαχία τους στη Μπογκοτά, επικράτησε 2-0 και στον επαναληπτικό στην ουδέτερη έδρα της Βάσκο. Πέρα από τα παραπάνω, 11 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, προσθέτοντας και το τοπικό πρωτάθλημα Καριόκα, μετά και το πρόσφατο 4-0 στην έδρα της Ρεσέντε. Στην άλλη πλευρά, δύο νίκες σε βάρος της Σέζαρ Βαγιέχο από το Περού για την Ολίμπια στον 1ο προκριματικό (1-0, 2-0), ενώ επιτυχία σίγουρα το ότι «επιβίωσε» στον 2ο με την κυπελλούχο και σπουδαιότερη ομάδα της Κολομβίας, την Ατλέτικο Νασιονάλ. Πιο συγκεκριμένα, επικράτηση με 3-1 στην πρώτη κόντρα τους στην Ασουνσιόν, μένοντας αλώβητη στην συνέχεια και στον επαναληπτικό στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» του Μεντεγίν.

Προϊστορία: Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και το 2013, στα προημιτελικά τότε του Κόπα Λιμπερταδόρες, με 0-0 στην πρώτη κόντρα τους στο Ρίο, ενώ 2-1 ακολούθως για την Ολίμπια στον επαναληπτικό στην Ασουνσιόν. Για την ιστορία, η Ολίμπια έφτασε μέχρι τον τελικό, εκεί πάντως όπου έχασε το τρόπαιο στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο στην διαδικασία των πέναλτι.

Καθαρά ενδεικτική η πρόταση στον «άσο», καθώς παρά την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται η Φλουμινένσε, το 1,60 δεν είναι αντιπροσωπευτικό για 3ο προκριματικό έχοντας απέναντι την Ολίμπια.

(Visited 320 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x