Spread the love

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από συνεχόμενα καλά παιχνίδια και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες του, περνώντας και από το Βερολίνο.

Η Άλμπα αποτελεί από πλευράς της πάντα μια ομάδα επικίνδυνη, όμως η γερμανικη πρωτεύουσα δεν προκαλεί και… τρόμο στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς την περασμένη σεζόν έκανε πάρτι απέναντι στους «κυανοκίτρινους».

Πάμε λοιπόν να μιλήσουμε με στοιχηματικούς όρους. Αρχικά, η πρώτη μας επιλογή θα είναι η νίκη του Ολυμπιακού, όμως σκέτη μας δίνει απόδοση μόλις 1.52. Γι’αυτό το λόγο θα προσθέσουμε ένα χάντικαπ της τάξεως του -4,5, που μας απογειώνει το ποντάρισμά μας.

Πρόταση Ολυμπιακός -4,5 με απόδοση 1.91

Δεύτερη επιλογή θα έχει να κάνει με το σκοράρισμα. Οι δύο ομάδες έχουν ταλέντο και η Άλμπα σε πολλές περιπτώσεις έχει… τσακωθεί με την άμυνα, καθώς δεν είναι το δυνατό της σημείο.

Το λάιν των δύο ομάδων το βρίσκουμε στους 155,5 πόντους και θα ποντάρουμε πάνω στο όβερ, το οποόο μας ικανοποιεί και σε θέμα απόδοσης.

Πρόταση Όβερ 155,5 πόντοι με απόδοση 1.87

Τέλος, πάμε στα ειδικά, εκεί όπου οι επιλογές μας είναι πολλές. Εμείς όμως από πλευράς μας θα πάμε στον παίκτη που μας έχει ασπροπρόσωπο περισσότερες φορές από κάθε άλλον τη φετινή σεζόν. Ο λόγος για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο αριστερόχειρας φόργουορντ επιστρέφει στο γήπεδο που έκανε το ρεκόρ με 31 πόντους και περιμένουμε ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση από τον ίδιο. Το λάιν του είναι στους 14,5 πόντους και το όβερ θα είναι η πρόταση με την οποία θα κλείσουμε την τριάδα μας.

Πρόταση Σάσα Βεζένκοφ Όβερ 14,5 πόντοι με απόδοση 1.75

(Visited 198 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x