ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Μοντεβιδέο Γουόντερερς – Σέρο Λάργκο   

Κόπα Σουνταμερικάνα: Μοντεβιδέο Γουόντερερς – Σέρο Λάργκο   
Spread the love

Στο «Αλφρέντο Βίκτορ Βιέρα» του Μοντεβιδέο ο πρώτος «εμφύλιος» της Ουρουγουάης ανάμεσα στην Γουόντερερς και την Σέρο Λάργκο για τον 1ο γύρο του φετινού Κόπα Σουνταμερικάνα.

Αξίζει να τονιστεί, πως στον 1ο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Να σημειωθεί επίσης, πως ο σημερινός «εμφύλιος» δεν είναι ο πρώτος για την Ουρουγουάη στην φετινή διοργάνωση, καθώς χθες η Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο επικράτησε 1-0 της Λίβερπουλ Μοντεβιδέο στο «Σεντενάριο».

Επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών, η φετινή συμμετοχή των δύο ομάδων στο Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς δεν έχουν κανένα τίτλο στην Ουρουγουάη και την εξασφάλισαν λόγω της περσινής τους καλής βαθμολογικής συγκομιδής στην συνολική βαθμολογία των δύο πρωταθλημάτων Απερτούρα και Κλαουσούρα. Όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα Απερτούρα, 10 βαθμοί για τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς και στο -2 από την πρωτοπόρο Ντεπορτίβο Μαλντονάδο, αλλά με ένα ματς λιγότερο, ενώ στην 16η θέση και ουραγός η Σέρο Λάργκο. Τρεις συνεχόμενες νίκες επίσης, μετά τη μοναδική της απώλεια στο εκτός 1-1 της πρεμιέρας με την Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο για την Γουόντερερς, ενώ χωρίς τρίποντο και με απολογισμό δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε πέντε ματς η Σέρο Λάργκο.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς, προσθέτοντας και το 1-0 του φετινού Απερτούρα, δύο για την Σέρο Λάργκο και μία ισοπαλία, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλφρέντο Βίκτορ Βιέρα».

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», καθώς θα στηριχτώ καθαρά στο αγωνιστικό προφίλ των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα Απερτούρα, παρά το γεγονός πως μιλάμε για μία εντελώς διαφορετική διοργάνωση.

Εκτίμηση:  1

(Visited 354 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x