ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ : Λιντς- Άστον Βίλα

Πρέμιερ Λιγκ : Λιντς- Άστον Βίλα
Spread the love

Στο Elland Road η πιεσμένη για αποτέλεσμα Λιντς , με 5 διαδοχικές ήττες εκ των οποίων στις τέσσερις δεν σκόραρε, φιλοξενεί την Άστον Βίλα που αρέσκεται να παίζει καλύτερα μακριά από την έδρα της και θα παραταχτεί δίχως πίεση και με δυο back to back και με μηδέν παθητικό νίκες στο πρωτάθλημα.

O Τζέσε Μαρτς κάνει ντεμπούτο μπροστά στο απαιτητικό κοινό της νέας του ομάδας απέναντι στους “Χωριάτες” με την Λιντς να τρέχει ένα αρνητικό ρεκόρ 5 ηττών και 7 αγώνων δίχως νίκη με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δυσχερή θέση στην βαθμολογία.

Την ίδια ώρα η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ με δυο σερί “τρίποντα” και εμφατικές εμφανίσεις αναρριχήθηκε στην 11η θέση δηλαδή καλοβλέπει πάλι 10άδα και άφησε πίσω της τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε φέρει στις αρχές του 2022.

Προϊστορία: Τα 5 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα των “παγονιών” έχουν λήξει όλα με δυο γκολ ή λιγότερα ανά 90λεπτο.

* Παρά την πρόσφατη παράδοση η επιλογή μου εδώ θα είναι σε combo το Over 2,5 με το Goal σε απόδοση που αγγίζει τον διπλασιασμό αφού αναμένω ένα ανοιχτό ματς με πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Στα ειδικά θα πάρω το Over 5,5 κόρνερ των ¨Χωριατών” , το Over 2,5 κάρτες για την Λιντς και τον Κουτίνιο να βρει δίχτυα anytime στο ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

Από τα υπόλοιπα αποψινά παιχνίδια του προγράμματος θα ποντάρω στο Goal στις αναμετρήσεις στο Molineux και στο St. Mary΄s.

* 7/9 Goal αριθμούν οι “Άγιοι” στην έδρα τους και 8/8 η ανεβασμένη Νιουκάστλ.

* Οι “καρακάξες” με 5/7 νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους απέναντι σε μια Σάουθαμπτον ούσα αήττητη στα τελευταία 10 δικά της εντός έδρας ματς στην κατηγορία συνθέτουν ένα ωραίο ζευγάρι.

* Πονηρό το ματς στο Molineux. Οι μεν “Λύκοι” δεν έχουν καν σκοράρει στα 5/7 εντός έδρας παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και οι δε “σφήγκες” δεν έχουν κερδίσει στα 14/15 συνολικά 90λεπτα στην κατηγορία.

(Visited 510 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x